Bu Tarz Benim Yeni Sezon İlk Bölümden Kim Elendi? (Bu Tarz Benim Eleme Gecesi Son Bölüm) 30 Kasım 2014

Yeni Sezon Bu Tarz Benim Kim Elendi İzle-2014-2015 Yeni Sezon Bu Tarz Benim Kim Gitti-Bu Tarz Benim Eleme Gecesi Aygül Bayşu Kimdir?... Bu Tarz Benim yeni sezon ilk elem gecesi ile ekranlara geldi. Yeni Sezona başlayan Bu Tarz Benim'de eleme heyecanı yaşandı. Bu Tarz Benim yeni sezon ilk bölümünde Aygül Bayşu isimli yarışmacı elendi. İşte Bu Tarz Benim'in eleme gecesinde yaşananlar…

30 Kasım Bu Tarz Benim Yeni Sezon Kim Elendi-Bu Tarz Benim Yeni Sezon Eleme Gecesi İzle / Show TV ekranlarında hafta içi her gün ve cumartesi akşamları yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu Bu Tarz Benim yeni sezona merhabe dedi. Bu Tarz Benim'in yeni sezon ilk bölüm eleme gecesi jüri konuğu Safiye Soyman ve Soner Sarıkabadayı oldu.

BU TARZ BENİM'DEN AYGÜL BAYŞU ELENDİ!

Bu Tarz Benim'in yeni sezon ilk bölüm elemesi yapıldı. Bu Tarz Benim'in yeni sezonunun ilk bölümünde Aygül Bayşu, Gülnihal Candan ve Gökçe Markal elenmesi muhtemel olarak son üçe kaldı. Bu Tarz Benim'in jürisi bu üç yarışmacıdan elenmesini istediği ismi yazdılar. İsmi rakibinden daha çok çıkan Aygül Bayşu Bu Tarz Benim'in yeni sezon ilk bölümünden elenen isim oldu.

Jüri üyelerinin oylaması sonucu Bu Tarz Benim'den elenen Aygül Bayşu ilk olarak sunucu Öykü Serter ve diğer yarışmacı arkadaşları uğurladı.

BU TARZ BENİM NASIL DEVAM EDECEK

Bu Tarz Benim'in nasıl devam edeceği ve önceki yarışmacılarına ne olduğu programın izleyicisini merak içinde bıkratı. Bu Tarz Benim'in Facebook sayfasından bu konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

İşte Bu Tarz Benim'in Facebook sayfasından yapılan açıklama;

''Sevgili arkadaşlar 1. sezon yarışması devam ediyor. Bu 2. sezon eleme gecesi 17 yarışmacı arasından 13 yarışmacı seçilecek her hafta pazar günü 2 yarışmacı elenecek taki 1. sezon finalini bitiminde 2. sezon hemen başlaması içindir''
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile