Melih Gökçek müjdeyi verdi

Başkent Gaz'ın konutlara uyguladığı gaz kotası vatandaşları zor durumda bıraktı. Konu hakkında Beyaz Haber'in sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gaz dağıtımının belediyeyle ilgili olmadığını dağıtımın özel bir şirket tarafından yapıldığını söyledi. Gökçek asvalt parasıyla da ilgili müjdeli bir haber verdi.

BAŞKENTGAZ ÖZELLEŞTİ

Ocak 2013'te doğalgazın özelleştiğini söyleyen Melih Gökçek 'o tarihden itibaren de Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle olsun, bağlı kuruluşumuz EGO'yla olsun Başkentgaz'ın en ufak bir ilgisi kalmadı. Bizim bu konuda hiç bir mesuliyetimiz hiç bir yetkimiz yok. Tamamiyle özel şirketin işlettiği bir yer haline geldi. Kota kendilerinin uyguladığı bir şey. Doğalgaz bizdeyken biz kota uygulaması yapmıyorduk. Ama malesef bu dönemin içerisinde özellikle kota uygulaması fazla gaz alıp, gaza zam geldiği zaman özel kuruluş etkilenmesin diye konuluyor. Bu durumda da vatandaş ciddi anlamda eziyet çekiyor. Eşimin teyzesi 6 gün gazsız kaldı bir pilden dolayı değiştirmediler ondan sonra ancak ve ancak saatinizi değiştirirseniz o takdirde biz size gaz verebiliriz dediler. Bir de depozito aldılar. Bunların hiç biri yasal değil' dedi.

İFTİRA ATIYORLAR

Başkentgaz sayaç bakım sorumluluğunun kendisinde olduğu halde Melih Gökçek'i adres gösteriyordu. Konu hakkında açıklama yapan Gökçek 'Burada resmen iftira atılıyor. Bu konuda tespit yapmaya çalışıyoruz. Bazı şikayetler geldi. Her hangi bir şekilde Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni suçlayacak bir şey söylerlerse lütfen onu orada zabıt altına alsınlar ve bize iletsinler biz bunları hukuk önüne çıkarmak istiyoruz' şeklinde konuştu.

GÖKÇEK'TEN ASVALT PARASI MÜJDESİ

Son günlerde gündeme gelen asvalt parası konusunda da Melih Gökçek asvalt parasının kaldırılacağının sinyalini vererek şunları söyledi; 2010 yılında MHP'li meclis üyeleri, belediye meclisine önerge verdiler asvalt parasının neden alınmadığına ve bu konuda hangi aksamaların olduğuna dair. Israrlı bir şekilde üzerlerinde durdular. MHP'nin genel merkezinden bu konuda baskı yapılmış. MHP'nin yaptığı bu sıkıştırmanın neticesinde mecburen biz asvalt paralarını toplamaya başladık. Bu asvalt parası sıkıntısından vatandaşı kurtarmak istiyoruz.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile