Duygu Çetinkaya'dan Bozok'a jet cevap

Bu sene All Star formatıyla ekrana gelen Survior yarışmasında ünlüler ve gönüllüler artık aynı adada yaşıyor. Her iki takımın yarışmacıları birbirlerini tanımaya çalışırken eski yarışmacılar hakkında da konuşma fırsatı buluyor. Bunun son örneği Hakan ve Bozak arasındaki Duygu Çetinkaya sohbeti oldu.

“DUYGU KALSAYDI BİTMİŞTİK”

Bozok, Çetinkaya'nın All Star'dan elenmesini “Allah'ın sopası yok” diyerek yorumladı. Duygu Çetinkaya'nın kendisini kadın düşmanı ilan ettiğini söylen Bozok, “Duygu bizde kalmış olsaydı bitmiştik. Kimse rahat edemezdi.” dedi. Bozok'un bu sözlerine Duygu'nun cevabı gecikmedi.

“ALLAH KARINA SABIR VERSİN”
Bozok'la yarıştığı sezonda 78 gün adada kaldığını hatırlatan Duygu Çetinkaya, Bozok'un kendisine şeytan, aptal, salak gibi hakaretlerde bulunduğunu söyledi. Bozok'a sadece “Allah karına sabır versin” dediğini söyleyen Çetinkaya, Bozok'a hiçbir zaman küfür etmediğini vurguladı.

“YORUMLARI UMRUMDA DEĞİL”
“Bir kadına senin ağzının ortasına çarparım diyebilecek bir adam ben saygı duyamam” diyen Çetinkaya, Bozok'un çelişkili ifadelerine dikkat çekerek “Onun benim hakkımda yaptığı hiçbir yorum umurumda değil.” şeklinde konuştu.

İLGİLİ VİDEOLAR

Survivor'ın şampiyonu belli oldu

4 Temmuz 2015 Cumartesi

Acun'un Turabi'ye öyle bir baktı ki!

25 Haziran 2015 Perşembe

Survivor'dan elenen isim belli oldu

22 Haziran 2015 Pazartesi

Survivor All Star'da küfür şoku!

20 Haziran 2015 Cumartesi

Survivor'da Turabi sakatlandı

19 Haziran 2015 Cuma

Ünlülerin balon sefası

18 Haziran 2015 Perşembe

Ilıcalı: Artık bunaldım

12 Haziran 2015 Cuma

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile