Sedat Ergin: İktidar şiddetle arasına mesafe koymalı

CNN Türk canlı yayınına katılan Hürriyet Gazetetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi ' nin İstanbul Bağcılar ' daki merkezine önündeki protesto gösterisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaptığı her açıklamada terör örgütü PKK'ya sahip çıkan HDP'nin PR'ını yapmaya devam eden Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ' İktidar partisinin şiddetle arasına mesafe koyduğunu görmek istiyoruz ' dedi.

Sedat Ergin şu ifadeleri kullandı;

' ŞİDDETLE ARALARINA BİR MESAFE KOYMALILAR '

A Haber ' deki açıklamaların, Hürriyet.com.tr ' de verilişini rahatsız etmiş olunabilir. Burada bir kasıtlı bir hata var mı inceliyoruz ve gerekirse bir özeleştiriden kaçınmayız. Geçmişteki hatalarımızla yüzleşmekten kaçınmayız.

Cumhurbaşkanımızı çok seven kişiler Hürriyet ' e kızabilirler. Protesto hakları. Siyah çelenk getirebilirler Biz hata yapmış olabiliriz ve bununla da yüzleşebiliriz ama bu saldırıyı gerçekleştirenler ve iktidar partisinin de şiddetle arasına mesafe koyduğunu görmek istiyoruz. '

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile