KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç kalp krizi geçirdi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Koç'un hayati tehlikesinin sürdüğü açıklandı.

Kalp krizi geçiren Mustafa Koç'a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi sürüyor.

Kalp krizi geçiren ve müdahale edilen Mustafa Koç'un Beykoz Devlet Hastanesi'nden bir helikopterle sahibi olduğu Amerikan Hastanesine sevki için hazırlıklara başlandı.

Koç Holding'ten yapılan açıklamad Mustafa Koç'un tedavisinin devam ettiği belirtildi.

ALİ KOÇ HASTANEYE GELDİ


MİDE AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ


Mustafa Koç, bir süre önce İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuş, 4 ayda tam 40 kilo vermişti. Koç, kızı Esra'nın lise mezuniyet partisinde zayıflamış yeni haliyle katılmıştı.

MUSTAFA KOÇ KİMDİR?

Koç Holding yönetim kurulu Başkanı Mustafa Koç, 29 Ekim 1960 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Koç, İsviçre'de Lyceum Alpinum Zuoz (1980) ve ABD'de George Washington University (1984) mezunu. 4 Nisan 2003'ten bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Mustafa Koç evli ve iki kız çocuk babası. Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olan Koç, İstanbul Golf Kulübü'nün başkanlığını yapmaktadır.




Neçirvan Barzani Koç ailesine taziyede bulundu

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ' un vefatının 7 ' inci gününde devam eden taziyelere Kültür Bakanı Mahir Ünal, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile