Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek "Kandil'deki terörist başlarını video konferanslarla bağlayıp konuşturan Almanya, bugün milyonların sevgilisi olan sayın Erdoğan'ı yayına bağlamadığı için utanmalıdır." dedi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla yurdun dört bir yanında başlayan demokrasi nöbetleri, Yenikapı'da yapılan olan 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile taçlandı.

Mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli de katılarak birlik beraberlik vurgusu yapan konuşmalar yaptı.

Beyaz Tv tarihi anları an be an canlı olarak ekranlara getirirken, Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek Yenikapı'daki tarihi miting hakkındaki izlenimlerini seyircilere aktardı.

BU GECE DAHA ÇOK RAHATSIZ YATACAK


'Artık Türkiye bir bütün oldu' diyen Osman Gökçek, yıllardır görülmek istenilen tablonun Yenikapı mitingiyle tüm dünyaya gösterildiğini söyledi.Yenikapı'daki birlik beraberlik görüntülerinin FETÖ terör örgütü lideri Gülen'i rahatsız edeceğini ifade eden Gökçek ' Fethullah Gülen geçmişe göre bu gece çok daha rahatsız yatacak. ' diye konuştu.

ALMANYA UTANMALIDIR


Almanya'nın darbe karşıtı mitingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle bağlanıp kurulacak dev ekrandan katılımcılara hitap etmesi mahkeme kararıyla engellemesine de tepki gösteren Osman Gökçek ' Kandil'deki terörist başlarını video konferanslarla bağlayıp konuşturan Almanya, bugün milyonların sevgilisi olan sayın Erdoğan'ı yayına bağlamadığı için utanmalıdır. Almanya çoğunluğun yanında değil, teröristlerin yanındadır. ' şeklinde konuştu.

PARLAMENTO MİLLETİN SESİNE KULAK VERMELİ


İdam tartışmalarıyla da ilgili konuşan Gökçek, gelişmiş ülkelerin bir çoğunda idam olduğuna dikkat çekti. Parlamentonun milletin sesine kulak vermesi gerektiğine belirten Gökçek 'Ben inanıyorum ki parlamento milletin istediği idamı getireceklerdir.' dedi.

BEYAZ GAZETE

Osman Gökçek: FETÖ artık çok rahatsız yatacak

Beyaz TV Genel Kordinatörü Osman Gökçek Yenikapı 'Demokrasi ve Şehitler Miting' alanından canlı yayına bağlanarak gündemi değerlendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile