'Kurtlar Vadisi Pusu'daki büyük skandal canlı yayında ortaya çıkarıldı

Erdoğan'ı diri diri mezara koydular

' Kurtlar Vadisi Pusu ' nun 2012 yılında yayınlanan 159. bölümündeki tartışmalı mezar sahnesi ' Söylemezsem Olmaz ' da masaya yatırıldı. Beyaz Ana Haber ve ' Söylemezsem Olmaz ' ekibi, o sahnenin çekildiği Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'ndan, aynı noktadan canlı yayın yaptı. Dizideki ' Erdoğan ' yazılı mezar taşları sahiden de o mezarlıkta mıydı?

Erdoğan yazılı mezar taşları yok

Ve acı gerçek kısa sürede ortaya çıktı! Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'nda ' Erdoğan ' yazılı mezar taşları yoktu. Söz konusu noktada başka bir ailenin mezarı vardı. Beyaz Ana Haber Muhabiri Sercan Kahveci'nin mezarlık görevlilerinden aldığı bilgiye göre; dizi ekibi ' Erdoğan ' yazılı mezar taşlarını özel olarak hazırlatmış ve çekimde kullanmıştı.

2012 yılında neler olmuştu?

Dizinin yayınlandığı 2012 yılında 7 Şubat'ta MİT krizi yaşanmıştı. 11 Şubat'ta dönemin Başbakan'ı Erdoğan ameliyat olmuştu. ' Erdoğan ' yazılı mezar taşlarının yayınlandığı 159. bölüm ise TNT kanalında 2012 yılının Mayıs ayında ekrana gelmişti.

Pana Film'den açıklama bekleniyor

2012 yılında konu gündeme geldiğinde ' Erdoğan yazılı mezar taşları tamamen tesadüf ' açıklaması yapan ' Kurtlar Vadisi Pusu ' yapımcı şirketi Pana Film yetkililerinin bu büyük skandalın ortaya çıkmasından sonra ne diyecekleri merak konusu... ' Erdoğan ' yazılı mezar taşlarının perde arkasında ne vardı? ' Kurtlar Vadisi Pusu ' yapımcıları bir yerlerden talimat mı almışlardı? Neden Erdoğan'ı diri diri mezara gömmüşlerdi? Şimdi bu soruların yanıtları merakla bekleniyor...

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile