Gazeteci Ahmet Şık, "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Mahkeme heyeti Ahmet Şık'ın tutuklanmasına karar verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan ve bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Ahmet Şık'ın savcılık işlemleri sona erdi.

Soruşturmayı yürüten savcılık, Şık hakkında kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunması, hakkındaki suçlamalara ilişkin sorulan sorulara doğrudan ve ayrıntılı somut bir cevap vermediği, mevcut delil durumu ve soruşturmanın geldiği aşama itibarıyla PKK, DHKP-C ve FETÖ terör örgütlerinin propagandasını yaptığına dair delillerin bulunduğu öne sürülerek, ''Terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk etti.

Mahkeme heyeti Ahmet Şık'ın tutuklanmasına karar verdi.



Cem Küçük: Ahmet Şık bir haindir PKK'lıdır

Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programında Ahmet Şık'ın tutuklanması masaya yatırıldı. Gazeteci-yazar Cem Küçük Ahmet Şık'ın devletten yana değil, teröristlerden yana olduğunu ifade ederek ' Ahmet Şık bir haindir PKK'lıdır. Tutuklanması da son derece yerindedir. ' dedi.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ahmet Şık tutuklandı

30 Aralık 2016 Cuma

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile