Depremler ABD'nin işi mi?

Beyaz Tv ' de yayınlanan Türker Akıncı ' nın sunduğu “Ne var ne yok” programında Haarp teknolojisiyle deprem üretilebilir mi konusu tartışıldı.

Araştırmacı yazar Ali Selman Demirbağ 1999 Gölcük depremin arkasında ABD ' nin olduğunu iddia etti. Demirbağ, o günkü başbakan Bülent Ecevit ' in bu konuya şüpheyle yaklaştığını ama bu şüphenin Ahmet Mete Işıkara tarafından önemsenmediğini ve sümenaltı edildiğini öne sürdü

HAARP TEKNOLOJİSİ 17 AĞUSTOS'TA NEDEN KAMUOYUNA KAPALIYDI?

Demirbağ; deprem olduktan sonra Cumhurbaşkanı ve Başbakan bile irtibata geçemedi derken İsrailli bir uçağın da Gölcük ' e gelerek donanmadaki ABD ' li ve İsrailli subayları topladığını söyledi. Demirbağ, Haarp ' ın kamuoyuyla paylaşıldığı sistemin 16 Ağustos akşamı saat 20 ' de kapatıldığını ve 18 Ağustos günü açıldığını söyledi. Yani her ne hikmetse sistem 17 Ağustos günü kapalıydı.

ÇANAKKALE'YE DİKKAT!

Araştırmacı yazar depremin bir işgal sebebi olabileceğini de iddia ederek Çanakkale ' deki depremlere dikkat çekti. Demirbağ, Gerginliğin arttığı ege denizinde depremin Haarp ile tetiklenebileceğini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile