Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Melih Gökçek sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı;

Galatasaray ülkemizin en güzide takımlarından biridir. Birkaç FETÖ'cü üyeden dolayı camia suçlanamaz. Galatasaray kendi içini kendi temizler...

Rasim Ozan Kütahyalı: Galatasaray'a kayyum atanacak!

Beyaz Futbol yorumcusu Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'da yaşanan son olayların ardından 'Galatasaray'a kayyum atanmalı ve klüp halka açılmalıdır' dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğnü yaptığı Sinan Engin, Abdulkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'ın dümdeki spor olaylarını yorumladığı Beyaz Futbol programında G.Saray'ın Genel Kurulu'nda yaşanan skandal masaya yatırıldı.

Programa Kütahyalı'nın kendi takımı G.Saray hakkında sarf ettiği sözleri damgasını vurdu.

'GALATARAY'A KAYYUM ATANACAKTIR'

Rasim Ozan Kütahyalı şu şekilde konuştu: Galatasaray Spor Kulübü'nde dünden itibaren bu haramzadelerin saltanatı bitmiştir. Galatasaray'a kayyum atanacaktır, Galatasaray halka açılacaktır ve G.Saray Spor Kulübü halka açılarak profesyonel bir şekilde, uluslar arası ticarete, işletmeye uygun şekilde yönetilecektir. G.Saray Spor Kulübü'ne kayyum atanmazsa bütün taraftarlarımız bu kulübün sahibi olacaktır. PSG gibi, Chelsea, Arsenal, Bacelona'nın yönetildiği gibi yöneltilecek ve taraftar da bundan memnun olacaktır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile