Geçtiğimiz aylarda evelenen ve evlendikten sonra umreye giden Caner Toygar, eşine ulaşamadığını söyleyerek göz yaşı döktü.

Esra Erol'da programı bugün Caner Toygar'ın dramına sahne oldu.

Programda ağlamaya başlayan Caner'in yanına giden Esra Erol 'Ne oldu?' diye sordu. 'Berke'yi çok seviyorum' diyen Caner, 'Söylemeyecektim ama 3-4 gündür kendisine ulaşamıyorum. Her yerden engelledi beni' diye konuştu.

Şaşkına dönen Esra Erol, 'nasıl yani?' sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine Caner eşinin kendisini terk ettiğini şu sözlerle itiraf etti: 'Her kavgada evden gidiyor, 'boşanacağım, bana sesisini yükseltme' diyor. Bunlar yüzünden boşanılır mı?'

İlerleyen dakikalarda yayına telefonla bağlanan Berke ile Caner yüzleşti. Berke, Caner'in kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

-Video-
Esra Erol'da Canlı yayınla Berke-Caner yüzleşmesi

Esra Erol'un çifti Caner ve Berke'den ''Her şey kurgu'' diyenlere cevap!

Esra Erol'da tanışarak dünya evine giren Caner Toygar ile Berke düğünün ardından ilk kez çıktıkları magazin programında müjdeli haberi verdi.

Atv'nin izdivaç programı ''Esra Erol'da''da tanışarak evlilik kararı alan Caner Toygar ile Berke geçtiğimiz hafta muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

''BEBEK İSTİYORUZ EVET O DA KURGU!''

Caner ile Berke düğünün ardından ilk kez çıktıkları canlı yayında atılan iftiralara cevap verdi.

'Her şey kurgu, iki ay sonra ayrılırlar kesin. Yüklü miktarda para almışlardır' diyenlere mutlu çift şu şekilde cevap verdi; Evet her şey kurgu. Şimdi Allah nasip ederse bebek istiyoruz siz ona da kurgu dersiniz.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile