Meltem Cumbul, ünlü yönetmenin elini neden sıkmadı?

Ömür Varol, 24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde ödül alan Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Meltem Cumbul'a çok sert tepki gösterdi.
24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde sunucu Meltem Cumbul, ödül alan Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmadı. Cumbul gelen tepkiler ardından 'Eşitler arası bir selamlaşma ve yakınlaşma ritüeli olan el sıkışmayı; kendinden olmayanları ötekileştirenle, fakiri zengine böldürenle, güçlüleri tutup zayıfları hor görenle yapmayı reddediyorum. Yüreğime ve sevgiye düşman olanla, gözlerim ve ellerim dost olamaz.' açıklamasını yaptı.
 
'BU BİR NEFRET SUÇU'
Törendeki skandal gündemdeki yerini korurken Ömür Varol'dan Meltem Cumbul'a çok sert tepki geldi. 'Bundan daha büyük rezillik olamaz.' diyen Varol, 'Bir insan ne olursa olsun size elini uzatıyor ve siz o eli hava da bırakıyorsunuz. Bir kibirle o eli havada bırakıyorsunuz. Ne kadar büyük bir ayıp ve rezillik. Bu bir nefret suçu. Bunu söylemek az bile.' dedi.  Meltem Cumbul'un tepkiler ardından yaptığı açıklamayı hatırlatan Varol, “Ne olursa olsun, kanlı bıçaklı bile olsan, oraya ücretli sunucu olarak gitmişsin, o zaman baştan kabul etme. Semih Kaplanoğlu belki ödül alacak. Gidip de bu şovu yapmanın alemi ne? Sonrasında yaptığı açıklama daha da fena, tüy dikmek.' ifadesini kullandı.

'BU NEYİN KAFASI?'
Ömür Varol şöyle devam etti: Bu nasıl ayrı görme, ötekileştirme, zihniyet, kafadır? Biz bu yüzden zaten bir şey olamıyoruz. Farkında değil misin Meltem Cumbul? Aydın geçiniyorsunuz ya. Doğruyu böyle gösteremezsiniz. Bu yanlış bir hareket. Kanlı bıçaklı düşmanın olsa bunu yapmamalısın. Üstelik sen orada ücretli sunucusun, paranı alıyorsun. Gitme o zaman. 'Semih Kaplanoğlu orada. Ben orada olmak istemiyorum' de. O zaman alkışlayalım seni. Ama bu hareket şova giriyor. Reklam yapıyorsun.

Meltem Cumbul'dan açıklama geldi Ahmet Hakan, Meltem Cumbul'a fena saydırdı

İLGİLİ VİDEOLAR

Konutta dev kampanya başladı!

28 Ağustos 2018 Salı

Beyaz Gazete 17 Ağustos 2018

17 Ağustos 2018 Cuma

Beyaz Gazete 16 Ağustos 2018

16 Ağustos 2018 Perşembe

Beyaz Gazete 15 Ağustos 2018

15 Ağustos 2018 Çarşamba

Beyaz Gazete 14 Ağustos 2018

14 Ağustos 2018 Salı

Beyaz Gazete 13 Ağustos 2018

13 Ağustos 2018 Pazartesi

Beyaz Gazete 10 Ağustos 2018

10 Ağustos 2018 Cuma

Beyaz Gazete 9 Ağustos 2018

9 Ağustos 2018 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile