İspanya La Liga’da lider Real Madrid, deplasmanda Villarreal ile 1-1 berabere kaldı. Maçın son dakikalarına doğru Ramos ve Mesut’un kırmızı kart görmesiyle Real Madrid, mücadeleyi 9 kişi ile tamamladı.

İspanya La Liga 'da Villarreal, Real Madrid 'i konuk etti.

Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi Villarreal, ilk 30 dakikada rakip kalede daha etkili pozisyonları bulan taraf oldu.

Dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan Real Madrid, rakip kalede etkili pozisyonlar yakaladı ama bu ataklardan yararlanamadı.

İki takım da yakaladığı ciddi pozisyonları değerlendiremeyince mücadelenin ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Real Madrid, 62. dakikada Cristiano Ronaldo 'nun mükemmel golü ile 1-0 öne geçti. Sol kanattan ceza alanına yönelen Ronaldo, ceza alanı önündeki Mesut ile girdiği verkaç sonunda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de çalımlayan Ronaldo topu ağlarla buluşturdu ve Real Madrid 'i öne geçiren golü attı.

Mücadelenin 83. dakikasında, Hamit 'in yaptığı faul sonrasında kazanılan frikiği kullanan Senna, topu sağ alt köşeden ağlarla buluşturdu ve maçta skoru eşitledi. 1-1.

Bu golün ardından Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ve yardımcısı hakem Jose Paradas Romero, tarafından tribünlere gönderildi.

Golün hemen 2 dakika sonrasında orta alanda rakibine yaptığı sert hareket sonunda Sergio Ramos, 2. sarı kart sonunda oyundan atıldı. Bu pozisyonun devamında hakemle diyaloğa giren Mesut Özil, direk kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

9 kişi kalmasına rağmen daha atak bir oyun serileyen Real Madrid, galibiyet golünü bulamadı ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu skorla Real Madrid puanını 72 'ye yükseltirken, Villarreal de 28 puana yükseldi.

Villarreal 1-1 Real Madrid

İspanya La Liga ' da lider Real Madrid, deplasmanda Villarreal ile 1 - 1 berabere kaldı. Maçın son dakikalarına doğru Ramos ve Mesut ' un kırmızı kart görmesiyle Real Madrid, mücadeleyi 9 kişi ile tamamladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile