Beyaz Show Cezayir asıllı şarkıcı Amel Bouchoucha konuk etti.

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programının dün akşamki ünlü yabancı konuğu, Cezayir asıllı şarkıcı Amel Bouchoucha'di. Amel Bouchoucha hem söylediği Ya Rayah şarkısı ile hem de dansı ile izleyenleri büyüledi.

Beyaz'la birlikte 'Hani Benim Recebim 'türküsünü söyleyen Amel Bouchoucha, sohbeti ve şirinliğiyle stüdyodakilerin beğenisini kazandı. Beyaz, Amel Bouchoucha'ya hangi Türk dizilerini izlediğini sordu. Amel Bouchoucha, 'Fatmagül 'dizisini bildiğini söyleyince programın diğer konuğu Kuzey-Güney dizisinin başrol oyuncularında Bade İşçil, Amel Bouchoucha'nın cevabını gülümseyerek karşıladı.

Karadeniz 'in duygu yüklü nağmelerinin büyük sesi, şarkıları, türküleri içimize işleten dev isim Volkan Konak'dı. Amel Bouchoucha'nın yanı sıra Beyaz Show'a damgasını vuranlardan biri de Karadeniz 'in duygu yüklü nağmelerinin büyük sesi, şarkıları, türküleri içimize işleten dev isim Volkan Konak'dı. Duygularımızın tercümanı, kuzeyin oğlu Volkan Konak, şarkılarıyla canlı yayına damgasını ismini vuran isimlerden biri olurken, sosyal paylaşım sitelerinde de gecenin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Beyaz'ın bir süre önce köpeğini kaybettiği Bade İşçil'e yaptığı sürpriz ise Bade İşçil'i canlı yayında gözyaşlarına boğdu.

Beyaz'ın Kıvanç Tatlıtuğ programına davet için yaptığı operasyonun görüntüleri ise izleyenleri kahkahaya boğdu...
BEYAZ GAZETE





Volkan Konak Rock Şarkısı Söylerse Haberi 

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile