Galatasaray yeni yıldızı için Türk Telekom Arena'da imza töreni düzenledi. Çok mutlu olduğunu belirten Sneijder, Hagi gibi efsane olmak için geldiğini söyledi. Sneijder, Real Madrid'in teknik direktörü Mourinho'nun da kararını desteklediğini kaydetti. Galatasaray, transfer ettiği Wesley Sneijder için İnter'e 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray'ın yeni transferi Hollandalı Wesley Sneijder için Türk Telekom Arena'da imza töreni düzenlendi. Yıldız oyuncu, bu sezonun ikinci yarısı için Galatasaray'dan 2 milyon euro ücret alacak. Gelecek sezon ise Wesley Sneijder'e 3 milyon 200 bin Euro sabit ücret ve maç başı 25 bin euro ödeme yapılacak.

Sneijder imza töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi:'Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Dün buraya geldiğimde ilk ayak bastığımda Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anladım. Bugün sağlık kontrolünde bir kez daha gördüm. Bugün arkadaşlarımla tanışma fırsatım oldu. Bir an önce bu statta maça çıkmak istiyorum.'

Hafta sonu yapılacak Beşiktaş derbisiyle ilgili konuşan Sneijder,'Ben de o maçta oynayabilecek durumdayım. Fiziksel anlamda herhangi bir sıkıntım yok. Hocam takdir ederse oynamak isterim' dedi.

'HAGI'YLE KARŞILAŞTIRILMAK GÜZEL'
Hagi'nin çok büyük bir oyuncu olduğunu belirten Sneijder,'Hagi'yle karşılaştırılmak güzel, ben de efsane olmak için geldim' dedi.

Galatasaray'a gelme kararının olduğunu kaydeden Sneijder, Inter'le sorunu çözdükten sonra anlaşmanın gerçekleştiğini ifade etti.

'TÜRKİYE'DEN TEK TEKLİF ALDIM'
'Başka kulüplerden teklif aldım' diyen Sneijder, kendisine gelen tekliflerden en iyisinin Galatasaray olduğunu söyledi. Sneijder, Türkiye'den sadece Galatasaray'dan teklif aldığını vurguladı.

NEDEN DÜŞÜŞ YAŞADI?
Son dönemde futbolundaki düşüşle ilgili soruyu yanıtlayan Sneijder,'2009-10 sezonu çok iyi geçmişti, o sezondan sonra iyisini yapmak zordu. Ondan sonra gelen düşüş sadece benim adıma kaynaklanmadı. 2010'dan sonra çok hoca değişikliği oldu. Farklı pozisyonlarda oynuyorsunuz, her hocanın farklı bir bakış açısı var. Bu da ister istemez düşüşe sebep oluyor' diye konuştu.

'MOURİNHO DA'TÜRKİYE'YE GİT' DEDİ'
Kuyt'la neredeyse her gün görüştüklerini belirten Sneijder,'Kuyt iyi bir arkadaşım. Normalde de konuşuyorum. İki gün önce de son konuşmamızda şehirle ilgili sorular sordum. Yüzde 100 kararımı Mourinho'yla da konuştum. Buraya gelmem konusunda hem fikirdi. Van Gaal de tavsiye etti' diye konuştu.

Wesley Sneijder'ın İmza Töreni -1 (Galatasaray Haberleri)

Wesley Sneijder'ın İmza Töreni. Galatasaray, Wesley Sneijder ile Türk Telekom Arena Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak.Galatasaray, Wesley Sneijder ile Türk Telekom Arena Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak. İmza törenine Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan, ikinci başkan Ali Dürüst ve sarı-kırmızılı kulübün efsane başkanlarından Ali Tanrıyar da katılacak. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Hollandalı futbolcu, ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçerek futbolcular ile tanıştı.

Hollandalı yıldız, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni takım arkadaşları ve tesis personelleriyle tanıştı. Sıcak bir şekilde karşılanan Wesley Sneijder, bir dönem Serie A'da rakip olarak mücadele ettiği Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile bir süre sohbet etti.

Galatasaray, Wesley Sneijder ile Türk Telekom Arena Stadı'nda resmi sözleşme imzaladı.Galatasaray, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile 3.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza törenine Galatasaray Sportif A.Ş CEO'su Lütfi Arıboğan, Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ve sarı-kırmızılı kulübün efsane başkanlarından Ali Tanrıyar da katıldı.

Sabah saatlerin sağlık kontrolünden geçen Sneijder, öğlen saatlerinde ise Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek yeni takım arkadaşları ile tanışmıştı. Florya'dan Türk Telekom Arena'ya geçen Sneijder ve eşi Yolenthe önce stadın bazı noktalarını gezdi ardından da GSTV'nin ofisini ziyaret etti.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile