Liverpool'lu futbolcu Xherdan Shaqiri'nin açıklamaları
- (Özel haber) İSTANBUL
- Liverpool’un İsviçreli yıldızı Xherdan Shaqiri, Chelsea maçının ardından İHA’ya konuştu.
Bugüne kadar başta Galatasaray olmak üzere birçok takımla adı geçen yıldız oyuncu, “Galatasaray’dan hiçbir zaman teklif almadım” dedi.
Liverpool ile Chelsea arasında Beşiktaş Park’ta oynanan UEFA Süper Kupa Finali’nin ardından İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Liverpool’un yıldız isimlerinden Xherdan Shaqiri, bugüne kadar hakkında çıkan Galatasaray haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Öncelikle maçın yorumunu yapan Shaqiri, “İki takım da çok iyi oynadı. Maçın sonucunu penaltılar belirledi ve burada da şans yüzde 50-50 şekilde eşitti. Biz kazandık ve mutluyuz” dedi.
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi Finali’nin İstanbul’da oynanacağının hatırlatılması üzerine konuşan yıldız futbolcu, “Önümüzdeki yıl Şampiyonyar Ligi yine İstanbul’da olacak. Umarım tekrar buraya geliriz ve kazanırız” ifadelerini kullandı. “Galatasaray’da teklif almadım” Son birkaç sezondur Galatasaray’ın kendisini transfer edeceğiyle ilgili olarak Türkiye’de çıkan haberler hakkında da konuşan Shaqiri, “Galatasaray’dan bugüne kadar hiçbir teklif almadım. Türkiye kesinlikle yaşamak için çok güzel bir ülke. Çok güzel bir ligleri var ve çok kaliteli takımlar var. Ancak ben Premier Lig’de olduğum için mutluyum. Tabii ki futbolda gelecekte neler olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz. Şu anda buradayım ve oldukça iyi bir takımın parçasıyım” diyerek sözlerini tamamladı.
Xherdan Shaqiri: “Galatasaray’dan teklif almadım”
İLGİLİ VİDEOLAR
Vahit Emre Savaş: 'Avrupa Şampiyonası'nda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bedirhan Bülbül: 'Rusya maçında iyi şeyler yapacağız'
29 Ağustos 2021 Pazar
Yerli aşı TURKOVAC’ın uygulandığı 10 gönüllüde bir yan etki görülmedi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Kerem Kalafat: 'Beşiktaş formasını uzun süre giymek istiyorum'
26 Ağustos 2021 Perşembe
Trabzonsporlu taraftarlar, Nwakaeme'nin heykelini yaptırdı
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Antalya’da maske takmayan kadının hakaret ve tehditler yağdırdığı otobüs şoförü konuştu
23 Ağustos 2021 Pazartesi
Şehit mezarlarının gönüllü bekçisi
23 Ağustos 2021 Pazartesi
Beyşehir Gölü’nde tur teknelerinin günbatımı gezileri ilgi çekiyor
22 Ağustos 2021 Pazar
Porsuk Çayı'ndaki toplu balık ölümleri tedirginliğe yol açtı
22 Ağustos 2021 Pazar
Asırlık dikiş makineleri onun elinde tekrar can buluyor
20 Ağustos 2021 Cuma