Yağmurla İlk Tanışma

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 15 aylık Kayden isimli kızın yağmurla ilk tanışma anı paylaşım rekorları kırıyor.
Kayden isimli 15 aylık bir kız çocuğunun California'daki evinin bahçesinde yağmurla ilk buluşması izlenme rekorları kırıyor. Jon Foreman'ın “In My Arms” (Kollarımda) isimli şarkıyla birlikte hazırlanan video klip bir haftada 600 binden fazla izlendi.

ABD'nin California eyaletinde yaşayan Nicole Byon isimli bir kadının 15 aylık kızı Kayden'in yağmurla ilk buluştuğu anları filme aldı. Aralık ayında çekilen ve geçen hafta ilk defa yayınlanan görüntülerde o mevsimde California'da ender görülen yağış altında bahçeye çıkan Kayden'in yağmurla ilk buluşması yer alıyor. Bahçeye çıkan Kayden, üzerine düşen yağmur damlalarını daha iyi hissedebilmek için kollarını açıyor ve İngilizce hayret ifadesi anlamına gelen “Wow” kelimesini söylüyor. Çığlıklar atarak sevincini annesiyle paylaşmak isteyen Kayden annesine koşuyor. Bir ara annesinin içeri almak istediği Kayden, tekrar bahçeye çıkıyor yağmurun keyfini çıkarıyor. Gökten düşen damlaları yere eğilerek toplamaya çalışan Kayden'in yağmurla ilk buluştuğu anlara internetten yapılan yorumlar da videonun büyük beğeni topladığını gösteriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile