Yalan Dünya 42. Bölüm: Emir'in Yeni Kurbanı

Yalan Dünya 42. Bölüm özeti:

Deniz ile Servet arasında el öpme krizi yaşanıyor

Deniz ' e çok bozuk olan Servet, Deniz ' in elini öpüp, özür dilemesi şartı ile onunla barışabileceğini söylüyor. Annesinin barış şartlarını Deniz ' e ileten Rıza ise arada kalıyor. Zira, Deniz bu şarta hiç sıcak bakmıyor. Deniz ' lerin seyirciye farklı deneyimler yaşatan tiyatro gösterisi, aile içinde büyük karışıklığa neden olur.

Oyuncular ile seyirciler arasında kontrolsüz yaşanan olaylarda Rıza ' nın itirafı, geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açar. Bavullarını toplayan Nurhayat, Kocabaşlar ' ın evinden ayrılır. Ancak bu sessiz sedasız bir gidiş değildir.

Gidişinin, muhteşem bir dönüşü olacağı konusunda Nurhayat, Deniz ' e meydan okur. Bu duruma en çok Gülistan üzülür. Nurhayat ' ın gönlünü alıp dostluklarının bozulmaması için gereksiz yere kendini hırpalar. Servet ise Deniz ' e çok bozuktur.

Eğer onun suratına bakmasını istiyor ise, elini öpüp özür dilemesini şart koşar. Annesinin barış şartlarını Deniz ' e ileten Rıza ise arada kalır. Çünkü Deniz annesinin elini öpmeye bir türlü yanaşmaz. Bünyamin ' lerin çalıştığı şirkete CEO gelir.

CEO, başta Bünyamin olmak üzere, Orçun ve Bora ' yı da fena hizaya sokar. Fırat ' ın Yazgısı ' nda şans yüzüne gülen Tülay ' ın bu kez de başı kendisini kaçıran Zorbey ile başı derttedir. Çalıştığı pavyonun koruma olarak tuttuğu Zorbey, Tülay ' ı kaçırmak değil de korumak için peşindedir.

İşini öyle abartır ki, dizi çekimlerine de gelir ve bakışları ile Çağatay ' ı fena korkutur. Çantasını bina girişinde unutan Bora ise bütün mahallelinin korku dolu anlar yaşamasına neden olur.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile