Yalan Dünya 46. Bölüm: Deniz'in Jesti Ortalığı Karıştırdı

Yalan Dünya 46. Bölüm özeti:

Vasfiye Teyze, Servet ' in yemek tariflerinin peşine düşüyor

Vasfiye Teyze iyice Kocabaşlar ' ın evine yerleşiyor. Aklı fikri Servet ' in yemek tariflerinde olan Vasfiye Teyze, bir şekilde tarifleri elde etmeye çalışıyor. Vasfiye Teyze iyice Kocabaşlar ' ın evine yerleşir. Aklı fikri Servet ' in yemek tariflerinde olan Vasviye Teyze, bir şekilde tarifleri elde etmeye çalışır.

Servet ise tariflerini garantiye almak için, onları Deniz ' e emanet eder. Emir ' le Nurhayat arasındaki yakınlaşma ise devam etmektedir. Gizli gizli buluşan çift, birlikte çok iyi vakit geçirmektedir. Ancak bu durumdan rahatsız olan Emir, Nurhayat ' a olan hislerini arkadaşlarına açıklamaya karar verir.

Çağatay ' ın ise 22 yaşında bir kızı ortaya çıkar. Babasını daha yakından tanımak isteyen Yağmur, alımlı ve güzel bir kızdır. Önce şok geçiren Çağatay, sonradan babalık fikrine iyice ısınır. Hatta Yağmur ' un annesine evlenme teklifi etmeyi düşünür. Tülay ise bunalımdadır. Çünkü regli geçirmiştir ve hamile olma ihtimali çok yüksektir.

Bunu duyan Selahattin ise Tülay ' ın doğum yapmasına kesinlikle karşı çıkar. Çağatay ' ın evleneceğini öğrenen dizi ekibi, onun için Tülay ' ların lokalinde bekarlığa veda partisi düzenlerler. Bu gecede Zerrin de orada sahneye çıkarken, sevgilisinin orada çalıştığını bilmeyen Bünyamin de davetliler arasındadır.

Servet ' e jest olsun diye yemek tariflerini bastırıp kitap haline getiren Deniz, hediyesini vermek üzere onlara gider. Ancak tarif defterini Servet ' ten önce Vasfiye Teyze kapar. Doktordan çıkan Tülay, Selahattin ' i arayarak hamile olduğu haberini verir. Bunu duyan Selahattin ' den bir daha haber alınamazken, Kocabaşlar ' ın evine haciz gelir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile