Yalan Dünya 53. Bölüm: Psikolog Zerrin, İzdivaç Programında

Yalan Dünya Dizisi 53. Bölüm özeti:

Deniz evlİlİk programı sunuyor, stüdyo karışıyor

Deniz, bir evlilik programı sunmaya başlıyor ve sonrasında da stüdyo fena halde karışıyor.

Emir ile Nurhayat ' ın arkadaşlığına Rıza ' nın gösterdiği tepki, Deniz ' in kalbini fena kırar. Bu duruma çok bozulan Deniz, Rıza ' dan ayrılmaya karar verir. Sinirleri ve psikolojisi son zamanlarda iyice bozulan Açılay, evdeki dolaptan ses geldiğini söyler ama kimseyi inandıramaz.

Servet ' te aynı evde bazı sesler duyduğunu ev halkına bildirir. Vasfiye hemen olayı yatıra bağlar. Evlerinin altında yatır olduğuna hepsini inandırır. Rıza ' dan, Emir ile Nurhayat ' ın flört ettiğini öğrenen Bünyamin ikilinin peşine düşer.

Servet ve Açılay ' dan başka sesleri duyan yoktur. Tufan yaz için Deniz ' e sunuculuk işi ayarlar. Birden bire kendini evlilik programı sunucusu olarak bulan Deniz şaşkındır. Programa evlenmek için ilk başvuran Tülay olur.

Programın uzman astrolog ve psikoloğu ise Zerrin ' dir. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi programa seyirci olarak Vasfiye Teyze de gelince stüdyo iyice karışır. Tülay ile olan ilişkisini örtbas etmek isteyen Selahattin ise kurtuluşu gazete haberinde olur.

Deniz ' in daha ilk programında işler kontrolden çıkarken evlenmek isteyen Tülay ' ın yaşlı talibi, Gülistan ' ın memleketten eski sevgilisi çıkar. Üstelik Orçun da bu adama çok benzemektedir. Programı seyreden Selahattin olay çıkartırken, stüdyoya telefon ile bağlanan Rıza, Deniz ' e şok teklifte bulunur.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile