Yalan Dünya Bölüm: Bora'nın Dişçi Korkusu

Yalan Dünya 34. bölüm özeti:

Rıza, Deniz'i etkisi altına almaya çalışıyor

Emir ' e bir sırrını paylaşan Çağatay, Cihangir ' in karışmasına sebep oluyor. Rıza, Deniz ' i, Bünyamin Zerrin'i, Emir kafedeki kızları, Orçun Eylem ' i etkisi altına almak için meşhur dut likörünün peşine düşüyor.

Nurhayat ' ın ailesi ile Kocabaşlar ' ın arasına kara kedi girmiştir. Ortaklığın bitmesinin faturası Selahattin ' e kesilir. Selahattin ' in artık iş yerinde işçiden bir farkı kalmamıştır. Emir ' den ayrılan Açılay evde terör estirmektedir. Bora ' nın ise dişi ile başı derttedir.

Dişçiden korktuğu içinde bir türlü doktora gidemez. Deniz ' in fotoğrafını bir moda dergisinde gören Nurhayat kıskançlıktan ölür ve misilleme olarak “Bugün Ne Giysem” adlı moda programına katılır.

Açılay ' dan ayrılan Emir ' e bir sırrını paylaşan Çağatay, Cihangir ' in karışmasına sebep olur. Rıza, Deniz ' i, Bünyamin Zerrin'i, Emir kafedeki kızları, Orçun Eylem ' i etkisi altına almak için meşhur dut likörünün peşine düşerler.

Kadınları aşk sarhoşu yapıp cinsel isteklerini arttıran bu likörden azıcık da olsa Çağatay ' dan almayı başaran erkekler, hedeflerine içkiyi içirmek için harekete geçerler. Nurhayat ' ın babası izin vermediği için onunla gizlice görüşen Gülistan, moda defilesine katılmak ister.

Önce bilet bulamaz sonrasında da babası ve annesi karşı çıkar. O da evden defileye kaçarak gitmenin yollarını arar ama başına beklenmedik bir olay gelir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile