evin yanma anından ve itfaiye ekiplerinin müdahalesinden görüntü
-üst katı yıkılan binadan görüntü
-65 yaşındaki Rukiye Erkaya'nın ağlaması
-Rukiye Erkaya'nın yangın anını anlatması
-Rukiye Erkya ile röp
-Sultan Erkaya ile röp
-aile bireylerinin bazıların yanan evin içinde durmaları
( DENİZLİ -ÖZEL)- Evi yanan kadın: “15 yıllık emeğimiz yarım saatte kül oldu”- Oğlunun evi yanan 65 yaşındaki gözü yaşlı nine: “Yavrularımın giyecek kıyafeti bile kalmadı” DENİZLİ
- Denizli’de geçtiğimiz hafta elektrik kablolarından çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen aile yardım bekliyor. Evi yanan kadın 15 yıllık emeklerinin yarım saatte kül olduğunu belirtirken, 65 yaşındaki gözü yaşlı anneleri ise çocuklarının ve torunlarının giyecek kıyafetlerinin bile kalmadığını söyledi.
Denizli’nin Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi 2404 Sokak'ta geçtiğimiz Çarşamba günü Ayhan Erkaya’ya ait 2 katlı evin üst katında yangın çıktı. Elektrik kablolarında oluşan kısa devre sonucu çıktığı belirlenen yangında Erkaya’nın 3 çocuğu ve eşiyle yaşadığı ev itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale geldi. Erkaya, okula giden çocuklarını akrabalarının yanına gönderirken, kendi ise eşi ile birlikte kardeşi Sabit’in yanında kalıyor. Yangında kullanılamaz hale gelen evin ikinci katını yıkan aile, 15 yılda emek verip parça parça yaptıkları evin yenisini yapabilmek için yardım bekliyor. “Yavrularımın giyecek kıyafeti bile kalmadı” Yangın anını anlatan Ayhan Erkaya’nın annesi Rukiye Erkaya (65), yangının çok kısa sürede büyüdüğünü belirtti.
Çocuklarının ve torunlarının giyecek kıyafetlerinin bile kalmadığını aktaran Rukiye Erkaya, “Her şeye ihtiyacımız var, para, kiremit, taş, tuğla, her şeye. Yavrularımın sırtında giyecek kıyafetleri kalmadı. Yardım yapılmazsa durumumuzu Allah bilir. Allah önce sağlık versin, ne yapalım, gerisini Allah’tan başka kimse bilmiyor. Bir şekilde çalışır yaparız. 5 kişi evsiz kaldı, yazık değil mi? Gözlerine bakmaya kıyamıyoruz” dedi.
“15 senede parça parça yaptığımız evimiz yarım saatte kül oldu” Şu an eşiyle birlikte kardeşinin evinde kaldıklarını, çocuklarının ise köyde akrabalarının yanında olduğunu aktaran Sultan Erkaya, çocuklarını getirebilmek için toparlanmaya ihtiyaçları olduğunu kaydetti.
15 senedir aynı evde yaşadıklarını belirten Erkaya, “Eve girdiğimizde hiçbir şeyimiz yoktu, yavaş yavaş tüm eksiklerimizi giderdik. 15 senede parça parça yaptığımız evimiz yarım saatte kül oldu. Hiçbir şeyimiz kalmadı. Maddi yardım ve dua bekliyoruz. 3 çocuğum var, eşim çalışıyor ben ev hanımıyım” dedi.
Yangında evi kül olan aile yardım bekliyor
İLGİLİ VİDEOLAR
67 yıldır dede mesleğini yapıyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- İtalya'da 15 katlı binada korkutan yangın
29 Ağustos 2021 Pazar
'Beyaz çarşaflı' motosiklet hırsızı kamerada
28 Ağustos 2021 Cumartesi
- Çin'de çok katlı binada yangın
27 Ağustos 2021 Cuma
Karabük'teki 476 odalı bina üniversite yurdu olacak
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Elazığ’da çatı yangını
23 Ağustos 2021 Pazartesi
Şişhane'deki 7 katlı otelde çıkan yangın paniğe neden oldu
22 Ağustos 2021 Pazar
Felaketin boyutunu gözler önüne seren binaların son hali görüntülendi
22 Ağustos 2021 Pazar
Büyükçekmece’de kadın cinayetinde detaylar ortaya çıktı
19 Ağustos 2021 Perşembe
- Ataşehir’de hayalet bina: 35 yıldır bitmeyen inşaat
19 Ağustos 2021 Perşembe