Her Cuma Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ile program yapan ünlü sunucu Saba Tümer'in sorduğu soru hem şaşırttı hem güldürdü.

Her Cuma Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ile program yapan ünlü sunucu Saba Tümer'in sorduğu soru hem şaşırttı hem güldürdü. Tümer, Uzaylılar ile ilgili açıklama yapan Öztürk'e, "Uzaylı size içecek bir şey ikram etse içer misiniz hocam?" diye sordu. Öztürk de, "İçerim. Ben uzaylıların kötü niyetli olacağını düşünmüyorum, kötü niyet insanlardadır" yanıtını verdi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programında her Cuma günü Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ile program yapan Saba Tümer, garip sorusuyla dikkat çekti.

Bir izleyicinin "Uzaylılar konusunda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Yaşar Nuri Öztürk, "Dünyada insandan daha üstün varlıkların yaşadığını Kur'an bize bildiriyor" dedi.

Ardından da Saba Tümer ile Yaşar Nuri Öztürk arasında şu ilginç diyalog yaşandı:

Saba Tümer: "Biz de onlara uzaylı mı diyoruz?"

Yaşar Nuri Öztürk: "Ne diyeceksen, bilemem. Ama şimdi ufoculara, 'ben uzaylı gördüm'diyenlere onay verecek halimiz yok."

Saba Tümer: "Bir uzaylı görseniz ne yaparsınız hocam, hiç düşündünüz mü?"

Yaşar Nuri Öztürk: "Hoşgeldin derim. Ne bileyim... Çok heyecanlanırım."

Saba Tümer: "İster misiniz uzaylı görmek?"

Yaşar Nuri Öztürk: "Ben davet de ederim, gelsin bir kahve içelim."

Saba Tümer: "İçmiyorsa kahve? O sizi davet etmesin hocam."

Yaşar Nuri Öztürk: "O zaman o bana bir şey ikram etsin."

Saba Tümer: "İçer misiniz? Mesela uzaylı size bir şey veriyor?"

Yaşar Nuri Öztürk: "Ben uzaylıların kötü niyetli olacağını düşünmüyorum. Kötü niyet insanlardadır. Uzaylı bir şey ikram ederse içerim,  niye içmeyeyim? Belki insanlık yakın bir tarihte bunları yaşayacak." BEYAZ GAZETE

Yaşar Nuri Öztürk: Böyle berbat bir kumarbazlık olur mu?

Milli piyango ikramiyesinin 45 milyon lira olduğunu duyan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında ateş püskürdü. İktidardan bunu kaldırmasını isteyen Öztürk, 'Böyle berbat bir kumarbazlık olur mu?' ifadesini kullandı.
Her Cuma günü SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, şans oyunlarına çok sert çıktı ve konuya el atması için hükümete seslendi.

Milli piyangonun bu yılbaşında vereceği büyük ikramiye milyonların hayalini süslüyor.

Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Öztürk, bunun haram olduğunu ve çıkacak kişinin o parayı yiyemeyeceğini söyledi.

"BU RESMİLEŞTİRİLMİŞ KUMAR"

Bunun üzerine Saba Tümer, '45 milyon liraymış bu seneki ikramiye ' dedi. Öztürk de, 'Nasıl veriyorsunuz siz bunu bir adama? Hangi alın terinin karşılığı bu? Bu açık resmileştirilmiş kumar ve milli olduğu için bunu devlet parasından veriyorlar. Kimin parasını kime veriyorsun? ' diye çıkıştı.

Öztürk, 'Ben bugünkü iktidara buradan seslenmek istiyorum. Kaldırsınlar. Onlardan beklerim. Böyle berbat bir kumarbazlık olur mu. Milletin parasını nasıl dağıtıyorsun sen? ' ifadelerini kullandı.

SABA'YA PİYANGO VURMUŞ

Saba Tümer, geçmişte kendisine milli piyango çıktığını ve o parayla bisiklet aldığını da söyledi. BEYAZ GAZETE

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile