Eski MHP'li Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan ve İlkav Vakfı Başkanı Mehmet Pamak canlı yayında birbirine girdi. İkilinin kavgasına MHP eski Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'ta dahil oldu.

Beyaz Tv ekranları son günlerin en sert kapışmasına sahne oldu. Eski ülkücü Mehmet Pamak'ın yayına bağlanmasıyla Yaşar Okuyan hakkında ortaya attığı iddialar stüdyoyu karıştırdı.

YAŞAR OKUYAN FAŞİSTTİR
Canlı yayına bağlanan Mehmet Pamak 'Yaşar Okuyan için faşisttir. Bende eskiden faşisttim. Sonrasında bu işlerden tövbe ettim Müslüman oldum” dedi.

FAŞİFT SENİN DEDENDİR
Pamak'ın konuşmaları esnasında suskunluğunu koruyan Yaşar Okuyan, Pamak canlı yayından ayrılınca adeta esti gürledi. Mehmet Pamak'a ateş püsküren Okuyan 'Bana faşist diyen adamın alnını karışlarım. Mehmet Pamak 1987 Müslüman oldum diyor, kul hakkını bir daha gözden geçirsin. Binlerce milliyetçi görüş içinde olanları nasıl Müslümanlık dişi addedebilirsiniz. Kim oluyorsun sen? Böyle bir şeye kimsenin hakkı yok. Ne Mehmet Pamak nede diğerlerinin. Milliyetçi hareketin çizgisinin içine gelen insanlara siz Müslüman değilsiniz, bunu hiç kimse söyleyemez. Allah, Peygamber 'ine bile böyle bir yetki vermemiş. Sen kim oluyorsun da benim Müslümanlığımı sorguluyorsun” diyerek Pamak'a sert çıktı.

PAMAK DİNSİZİN ALLAH'SIZIN TA KENDİSİDİR

Mehmet Pamak'ın ülkücüler hakkında söylediği sözlere kızan MHP eski Ordu milletvekili Cemal Enginyurt'ta canlı yayına bağlanarak Pamak hakkında şok sözler söyledi. 'Biz zaten Pamak'ın dinsiz olduğunu anladığımız için genel başkanlıktan indirdik.Mustafa Pehlivanoğlu'na faşist ve dinsiz diyen adam dinsizin ta kendisidir. Faşitin ta kendisidir, Allah'sızın ta kendisidir. 'diyen Enginyurt, Pamak'ın amacının şov yapmak olduğunu söyleyince Mehmet Pamak yeniden canlı yayına bağlandı.

TERBİYESİZ
Pamak canlı yayına bağlanınca ortalık bir anda karıştı. Mehmet Pamak 'Ben telefonu kapattıktan sonra Yaşar Okuyan'ın yaptığı şey çok ayıp ve terbiyesizce bir şey oldu. 'dedi. Okuyan ise Pamak'ın bu sözlerine 'Terbiyesiz sensin. Ağzından çıkanı duy. 'sözleriyle cevap verdi.

Mehmet Pamak, 'Yaşar Okuyan 'la aramızda ki fark o şeraitçi değil, ben şeraitçiyim. Allah bunu emrediyor. Aramızda ki fark budur. Eski MHP Milletvekili Cemal Enginyurt hakkımda çok ağır sözler söyledi ben onların seviyesine inemem. Ben onlar içinde hidayet duası ediyorum” dedi.

Bu sözler üzerine stüdyoda tansiyon tekrar yükseldi. Yaşar Okuyan” Ben senin hidayet duanı istemiyorum, haşa diyerek karşılık verdi. Seni Allah ıslah eylesin. Sen daha hidayete gelmemişsin, seni Allah 'a havale ediyorum” dedi.

Mehmet Pamak,Yaşar Okuyan 'a “CHPli Yaşar Okuyan” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Pamak, önce susta dinlemesini öğren diyerek.” sözlerine devam etti.

Yaşar Okuyan 'ın iddialar karşısında tepkisi artarak sertleşti. “Kul hakkına giriyorsun. İftira atıyorsun. Ben hayatım boyunca hiç CHP 'ye üye olmadım, kayıt olmadım. Sadece 2007 'de destek verdim. Olayları çarpıtıp, karıştırma.” diyerek serzenişte bulundu.

BEYAZ GAZETE

Yaşar Okuyan Bana Faşist Diyenin Alnını Karışlarım

Eski MHP'li Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan ve İlkav Vakfı Başkanı Mehmet Pamak canlı yayında birbirine girdi. İkilinin kavgasına MHP eski Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'ta dahil oldu.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile