MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, canlı yayında fena kapıştı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programının dünkü bölümünde 4 partinin milletvekilleri 'Pazarlık ' iddiasını tartıştı. Programda, MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu arasında gergin anlar yaşandı.

Ensarioğlu, muhalafetin hükümete yönelik yaptığı eleştirilere, 'Hiç yapmadığımız ve söylemediğimiz şeyler üzerinden hükümeti eleştiriyorlar. Milletin kafasını karıştırıp bu süreci aslında boşa çıkarmaya çalışıyorlar ' karşılığını verdi.

Bunun üzerine söze giren Yeniçeri, 'Siz akillerle milletin kafasını karıştırıyorsunuz ' dedi.

İşte ikili arasında geçen gergin diyalog:

Ensarioğlu: 'CHP'li arkadaşımız 'Terörist değil de aktivist dediler' dedi. '

Yeniçeri: 'Ya ne dediniz? '

Ensarioğlu:
'Aktivist diyen biz değiliz. Avrupa Parlementosu'nun raporunda geçen bir kelimedir. Bizi bağlamaz, bizimle bir ilgisi yok. '

Yeniçeri: 'Sizin sayenizde dendi. '

Ensarioğlu: 'Sayın Yeniçeri 'Eski millete yeni anayasa olmaz' diyor. Yani burada çok net bir şekilde niyetlerini ortaya koyuyorlar. '

'BÖLÜNME ANAYASASI YAPTIRMAYACAĞIZ '


Yeniçeri: 'Bölünme anayasası yaptırmayacağız size göreceksiniz. '

"SİZ POLİTİKA ÜRETEMİYORSUNUZ"


Ensarioğlu: 'Kimsenin bölünme anaysası yaptığı falan yok. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Bizim niyetimiz Türkiye'de akan kanı durdurmak. Türkiye'de kardeşliği tesis etmek. Türkiye'yi demokratikleştirmek. Türkiye'yi zenginleştirmek ve büyütmektir. Sizin tahammül edemediğiniz budur. Siz politika üretemiyorsunuz. Türkiye'nin Kıbrıs sorununu, Alevi sorununu, Kürt sorununu nasıl çözeceksiniz? Ekonomik modeliniz nedir? Kalkınma modeliniz nedir? Bunlara ilişkin hiçbirşeyiniz yok. '

Yeniçeri: 'Gel gel ben sana öğreteyim onların ne olduğunu. Gel gel. Sizde kafa var, biz de yok. '

'PROF. OLMANIZ BİZE BİR ŞEY İFADE ETMİYOR '

Ensarioğlu: 'İsminizin başında Prof. yazmasının bizim için bir şey ifade etmiyor. Çoğunu biz sizden iyi biliriz. '

Yeniçeri:
'Bak bak birime de hakaret etti. '

Ensarioğlu: 'Çözüm sürecinden siyaset yapmaya çalışıyorsunuz. ' BEYAZ GAZETE

Yeniçeri'den Ensarioğlu'na: Gel gel ben sana öğreteyim onları

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr.Özcan Yeniçeri ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu arasında 'çözüm pazarlığı' tartışması yaşandı.

Niyetlerinin Türkiye'de akan kanı durdurmak, kardeşliği tesis etmek ve Türkiye'yi demokratikleştirmek olduğunu söyleyen Ensarioğlu''Sizin tahammül edemediğiniz budur.Siz politika üretemiyorsunuz.Türkiye'nin Kıbrıs sorununu nasıl çözeceksiniz?Türkiye'nin Kürt ve Alevi sorununu nasıl çözeceksiniz? Bunlara ilişkin hiçbir şeyiniz yok.'' dedi.

Ensarioğlu'nun sözlerine karşılık Özcan Yeniçeri ''Gel gel ben sana öğretirim onların ne olduğunu.Siz de kafa var biz de yok'' ifadelerini kullandı.

Galip Ensarioğlu '' Sizin isminizin başında profesör yazması bizim için bir şey ifade etmez.Çoğunu biz sizden iyi biliriz.'' diye konuştu.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile