- Yerel seçime doğru - Bayburt Belediye Başkan Adayı proje tanıtım toplantısı - Toplantı salonundan detaylar - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas'ın konuşmasıYerel seçime doğru - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas: - "Evet onlar pek çok büyükşehiri 24, pek çok büyükşehiri 17 yıldır yönettiyorlar. Yol yapıyorlar kabul ediyoruz, evet sosyal belediyeciliği geliştiriyorlar kabul ediyoruz ama biz daha iyisini yapacağız"BAYBURT (AA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, AK Parti'nin aralarında büyükşehirlerinde olduğu birçok belediyeyi başarılı bir şekilde yönettiğini belirterek "Evet onlar pek çok büyükşehiri 24, pek çok büyükşehiri 17 yıldır yönettiyorlar. Yol yapıyorlar kabul ediyoruz, evet sosyal belediyeciliği geliştiriyorlar kabul ediyoruz." ifadeleri kullandı.Sukas, partisinin Bayburt İl Başkanlığınca kentteki bir otelde organize edilen Bayburt Belediye Başkan Adayı proje tanıtım toplantısında, 24 Haziran seçimleri sonrasında bekledikleri kadar olmasa da ciddi bir başarıyla çıktıklarını söyledi.
Partilerinin TBMM'de iyi çalışan bir grubunun olduğunun altını çizen Sukas, "İYİ Parti hiçbir zaman toplumu bölmeye, ayırmaya, birbirinden faklılaştırmaya kalkmayan tam tersine dostlukları pekiştirmeye, bu güzel vatanın üstünde Türk milleti olarak hep birlikte, beraberce, kardeşçe yaşama ideallerini benimsemiş bir parti." dedi.
Sukas, 31 Mart seçimleri öncesi ülkede 'beka' sorununun tartışıldığını anımsatarak, "Değil devlete ihanet etmek, değil ihanet edenlerle birlikte yer almak bunun karşısında olarak her türlü fedakarlığa, her türlü zorluğa göğüs germiş insanlarız." diye konuştu.
AK Parti'nin aralarında büyükşehirlerinde olduğu birçok belediyeyi başarılı bir şekilde yönettiğine dikkati çeken Sukas, "Evet onlar pek çok büyükşehiri 24, pek çok büyükşehiri 17 yıldır yönettiyorlar. Yol yapıyorlar kabul ediyoruz, evet sosyal belediyeciliği geliştiriyorlar kabul ediyoruz. Ama biz daha iyisini yapacağız, buna inanmanızı istiyoruz." dedi.
Berna Sukas'ın konuşmasının ardından İYİ Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Yunus Özyıldırım, projelerini tanıttı.Programa, İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı ile partilile katıldı.
Yerel seçime doğru - BAYBURT
İLGİLİ VİDEOLAR
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vitor Pereira: “Mutluyum, bu ruhla devam etmemiz gerekiyor”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mustafa Denizli: “Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını da söylemek yerinde olur”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Erkmen: 'Güzel bir galibiyet'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Turhan:' Yeni bir takımız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rıza Çalımbay: “Yorgunluğa rağmen mücadeleden memnunum”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hüseyin Eroğlu: “En iyi şekilde toparlayacağız“
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mehmet Hüseyin Dalgıç: “Daha iyi bir İstanbulspor izlettireceğiz“
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cihat Arslan: 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti'
29 Ağustos 2021 Pazar