YÜRÜYÜŞTEN DETAYLAR
-OKUNAN BASIN BİLDİRİSİ
-DR.SERHAT YAMALI RÖPORTAJI
( BURSA ) Yeşilay’dan "Sağlıklı hayat" yürüyüşü BURSA
- Yeşilay Bursa Şubesi, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası münasebetiyle "Sağlıklı hayat" yürüyüşü düzenledi.
Yürüyüşe yağan yağmura rağmen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Caddesi'nden başlayan yürüyüşe AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediyesi İzcilik Kulübü, sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerden oluşan yüzlerce kişi destek verdi. Yeşilay olarak bu yılki sloganlarının "Bağımlılıktan uzak durmak ve sağlıklı yaşamak için bir sebebim var" olduğunu söyleyen Yeşilay Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı, 1-7 Mart tarihleri arasında çeşitli faaliyetlerle bütün Türkiye'de Yeşilay Haftasını kutladıklarını belirtti.
Yamalı, "Bağımlılıkla mücadelede hepimizin bir sebebi var diyerek faaliyetlerimizi hayata geçiriyoruz" dedi.
Yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Bursa Büyükşehir Belediyesi İzcilik Kulübü ve Yeşilay gönüllüsü Sefa Özen'in okuduğu basın bildirisinin ardından son buldu.
Yeşilay’dan 'Sağlıklı hayat' yürüyüşü
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Şiddetli yağış kazaya neden oldu: 6 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Bayramı etkinliklerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazada lüks araç hurdaya döndü: 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İlkadım’da zafer konvoyu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da Rewşan Çeliker konseri
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gökdelen yıkıldı, kumsal halka açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuk bandocular Zafer Bayramının 99'uncu yılında da görev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi