Türkiye'nin dört tarafından gelen yurdum insanının üstün performanslarıyla izleyenlere güzel anlar yaşattığı Yetenek Sizsiniz Türkiye’de ilginç anlar ve şovlar yaşanıyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 'nin dün akşamki bölümüne Akrobasi Futbol 'un şovu damgasını vurdu. Hababam sınıfı filminden repliklerinin de kullanıldığı şov 'da yarışmacıların yaptığı birbirinden zor akrobasi şovu hem seyircileri hem de jüriyi hayretler içinde bıraktı.

NASIL OLUYOR YA...
Hülya Avşar, zor akrobasi hareketlerinin yapıldığını görünce 'bu nasıl oluyor ya ' diyerek tepki gösterirken sahneye Alp Kırşan çıktı. Alp Kırşan bu hareketleri yapamayacağını ancak “Bayrak” isimli hareketi yapacağını söyledi.

Alp Kırşan yapılması oldukça zor olan bu hareketi yapması seyircilerden büyük alkış alırken, Acun Ilıcalı 'yı da şaşkına çevirdi.

BEYAZ GAZETE

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Akrobasi Futbolun Şovu Büyüledi!

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Akrobasi Futbol'un şovu büyüledi!
Türkiye'nin dört tarafından gelen yurdum insanının üstün performanslarıyla izleyenlere güzel anlar yaşattığı Yetenek Sizsiniz Türkiye ' de ilginç anlar ve şovlar yaşanıyor.
Yetenek Sizsiniz Türkiye ' nin dün akşamki bölümüne Akrobasi Futbol ' un şovu damgasını vurdu. Hababam sınıfı filminden repliklerinin de kullanıldığı şov ' da yarışmacıların yaptığı birbirinden zor akrobasi şovu hem seyircileri hem de jüriyi hayretler içinde bıraktı.
Hülya Avşar, zor akrobasi hareketlerinin yapıldığını görünce ' bu nasıl oluyor ya ' diyerek tepki gösterirken sahneye Alp Kırşan çıktı. Alp Kırşan bu hareketleri yapamayacağını ancak “Bayrak” isimli hareketi yapacağını söyledi.

Alp Kırşan yapılması oldukça zor olan bu hareketi yapması seyircilerden büyük alkış alırken, Acun Ilıcalı ' yı da şaşkına çevirdi.

BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile