Yetenek Sizsiniz Türkiye - Burak Şanlı ve Kıvanç Özkönü İllüzyon Gösterileri

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Burak Şanlı ve Kıvanç Özkönü İllüzyon Gösterileri... ' Yetenek Sizsiniz Türkiye ' birbirinden ilginç yarışmacıları ile yine geceye renk kattı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün geceye damgasını vuran ise Kıvanç - Burak ikilisi oldu. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ı şaşkına çeviren Kıvanç - Burak Yetenek Sizsiniz Türkiye'de favorileri arasına girdi.

Star TV ekranlarında yayınlan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında illüzyon gösterisi yapan Kıvanç ve Burak juriyi ilginç gösterileriyle etkilemeyi başardı.

Kıvanç - Burak'ın sergilediği performansı çok beğenen Acun Ilıcalı, 'Burak - Kıvanç, illüzyon gösterisinde en iyisi buydu. Elli illüzyon gösterisi izledik, en iyisi buydu. Hülya birşey yazıyor onu orda çözüyor. Biz aklımızdan eşyalar tutuyoruz onları biliyor. Muhteşem bir İllüzyon gösterisi' dedi.

Kıvanç - Burak jüri üyelerindan üç evet alarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir üst tura yükselmeyi başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Yarışmacı Dünyaya Meydan Okudu! (İZLE)

'Yetenek Sizsiniz Türkiye ' yine birbirinden renkli yarışmacıların performansları ile geceye renk kattı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacılarından Hasan Aksu öyle bir soru sordu ki cevabının üç sene de bile çözülemeyeceğini iddia etti.

Aralarında öyle bir yarışmacı vardı ki dünyaya meydan okudu. 100 tane kare bulunan şablona 100 tane farklı sayı yazılarak (irrasyonel,rasyonel veya köklü sayı olabilir) hangi satır ve sütundan toplarsanız kök 2 yapar sorusunu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında soran Hasan Aksu bu soruyu kendisinin çözdüğünü fakat bir başkasının çözemeyeceğini iddia etti..
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile