Star TV ekranlarının beğeni ile izlenen yetenek yarışması ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ profesyonel sporculardan oluşan ve dövüş sanatları ile alakalı bir gösteri yapan ‘Darbe Aksiyon’ ekibi keyifli anlar yaşattı.

Profesyonel sporculardan oluşan ekibin gösterisine “çok saçmaydı ya!” tepkisini veren Eser Yenenler “Saçma derken neşeli eğlenceli anlamında söylüyorum.” dedi.

Jüri oylamasına geçildiğinde Alp'in şeytan kılığında gelmesi stüdyoda kahkahalara sebep oldu.

Başarılı ekip yaptığı gösteri ile ilgili jüriden olumlu yorumlar alarak 3 evet ile sahneden ayrıldı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Kadir Güven Salonu Çoşturdu

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Kadir Güven Salonu Çoşturdu İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle izleyecisinin karşısına çıktı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde keyif dolu anlar yaşandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir çok yarışmacı 2. tura yükselmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün akşam sahneye çıkan Kadir Güven performansıyla izleyenleri güldürmeyi başardı. İşte Kadir Güven'in 1. tur performansı...

Her cümlesinin ardından gülme tiki olan yarışmacı Kadir, bu durumundan mutlu olduğunu açıklarken, Acun Ilıcalı insanın başını belaya sokacak bir durum olduğunu söyledi. Okuduğunu aynı zamanda da çalıştığını söyleyen ve hem gülme tiki hem de kekeme olan Kadir, ne yapacaksın sorusuna 'Kopacaz' cevabını verdi. Oryantal ve roman havası dansları ile tamda dediği gibi kopan Kadir, seyircileri dans esnasında bile güldürmeyi başardı.

İçtiği suyla yüzünü yıkaması ise seyircinin kopma noktası oldu. Acun Ilıcalı'nın oylama yapmadığı yarışmacı Yetenek Sizsiniz Çılgınlar yarışmasına transfer edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile