Gangnam Style şarkısıyla ünlü olan PSY, Türkiye’de ilk kez bir televizyon programına konuk oldu.

Yetenek Sizsiniz'e konuk olan PSY “Gangnam Style” şarkısıyla stüdyo yıktı.

Yetenek Sizsiniz 'in bu akşam yayınlanan bölümüne “Gangnam Style” şarkısıyla dünyasyı kasıp kavuran dünya starı PSY damgasını vurdu.

Hülya Avşar ve Alp Kırşan 'la birlikte “Gangnam Style” dansı yapan PSY sempatik tavırlarıyla seyircini ilgisini çekti.

Salondaki tüm konukların üzerinde Gangnam baskılı tişörtler ve PSY gözlükleri dikkatleri çekerken, Koreli yıldız PSY salondaki atmosferle adeta şaşkına döndü ve efsane şarkısını 3 kez ard arda söyledi.

PSY 'nin Hülya Avşar 'la olan diyalogları kırıp geçirirken, PSY Türk seyircisinden oldukça etkilendi. Şarkısını seslendirdikten sonra jüri masasına oturan ve Acun Ilıcalı ile sohbet eden PSY, tüm dünyayı dolaştığını, salondaki seyircileri kastederek, bu kadar güzel Korece konuşabilen seyirci topluluğuna rastlamadığını belirterek, 'Böyle bir seyirciyi gördüğüm için çok mutlu oldum' dedi.

AVŞAR KIZI ŞARKIYI KAPTI


PSY ile Hülya Avşar arasındaki sohbet, programın ilginç anlarından biriydi.

Avşar, nisan ayında yeni bir single çılaracağını söyleyen PSY'e, “Benim için bir şarkın var mı?”

PSY, “Benden şarkı mı istiyorsun” derken, Hülya'nın yanıtı ‘evet' oldu ve diyaloğun sonunda Avşar, “Şarkıyı kaptım...” çığlığı attı.

PSY'Yİ ŞAŞKINA ÇEVİREN ŞOV

Berat Enes Canlı isimli yarışmacının gösteri PSY'yi adeta şaşkına çevirdi. Berat'ın yaptığı hareketler karşısında PSY şaşkınlığını gizleyemedi.

BEYAZ GAZETE

Yetenek Sizsiniz Türkiyede Bir Dünya Starı: PSY Gangnam Style

'Gangnam Style' şarkısıyla üne kavuşan PSY, Türk seyircisinden çok etkilendi

Tüm dünyada 'Gangnam Style' dansıyla milyonları peşinden koşturan PSY önceki gün katıldığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' çekimlerinde sempatikliğiyle izleyicileri etkiledi.

HÜLYA AVŞAR İLE ALP KIRŞAN DA EŞLİK ETTİ

'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri ile birlikte yarışmacıların performanslarını izleyen dünyaca ünlü yıldız ardından sahnede Hülya Avşar ve Alp Kırşan ile o meşhur dansına eşlik etti.

3 KEZ ARDARDA

Bu arada salondaki tüm konuklara 1500'ün üstünde Gangnam baskılı tişörtler ve PSY gözlükleri hediye edildi. Bu şaşırtıcı sürpriz karşısında oldukça etkilenen Koreli yıldız PSY salondaki atmosferle adeta şaşkına döndü ve efsane şarkısını 3 kez ardarda söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile