-Termal etlelrden detay görüntü
--Yılbaşı gecesi termal ortellerden detay
--Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan röp
( AFYON KARAHİSAR)- 2019 yılında termal otellerde doluluk yüzde 72 oldu AFYON KARAHİSAR
- Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan, Afyonkarahisar'daki termal otellerinin yılbaşında yüzde 100 doluluğa ulaştığını belirtirken 2019 yılının ise termal oteller açısından iyi geçtiğine dikkat çekti. Jeotermal kaynakları ile son yıllarda termal otellerin merkezi konumuna gelen Afyonkarahisar’da 5 yıldızlı termal oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan, 2019 yılını termal oteller açısından iyi geçtiğini söyledi.
Gümüşhan, “Yeni yılı da otellerde yüzde yüz dolulukla geçirdik. Bütün otellerimizde sanatçı ve müzik programı vardı. Gelen misafirler üç gün boyunca hem dinlendiler hem termal sularda yenilendiler hemde eğlenerek yeni yıla girdiler” diye konuştu.
2019 yılında termal otellerde doluluk yüzde 72 oldu 2019 yılında termal otellerde tüm yıl boyunca ortalama yüzde 72 doluluk oranının olduğunu belirten Gümüşhan, “Çünkü yeni yılla birlikte tekrar yeni misafirler gelmeye başladı.
Biliyorsunuz 17 Ocak'ta sömestr talili başlayacak. Sömestr tatili için de talep çok fazla otellerimize. 2019 yılında Afyonkarahisar termal otellerine 1 milyon 250 bin kişi civarında misafir ağırladık yerli ve yabancı. Şehrin doluluğuda yıllık yüzde 72 civarında gerçekleşti. 2020'de de yüzde 75 doluluk bekliyoruz Afyonkarahisar'da” dedi.
(HK-Y)
Yılbaşında termal oteller tamamen doldu
İLGİLİ VİDEOLAR
Galata Kulesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda özel ışık gösterisi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tekirdağ'da mehteranlı fener alayı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos’u 3024 rakımlı tepeye Türk Bayrağı dikerek kutladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vali Günaydın: “Yoğun bakımdaki hastaların yüzde 91’i aşısız hastalar”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İşgalci Yunan askerleri tarafından Afyon’da çekilen fotoğraflar bir kitapta toplandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Suların çekildiği Mehmetli Barajı alarm veriyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Treni yolcuları sabah namazını Kocatepe’de kıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Treni 'Büyük Taaruz'un başladığı Afyon Kocatepe’ye ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rahvan atlar ‘Zafer’e koştu
29 Ağustos 2021 Pazar
İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlarda tehlikeli düşüş
29 Ağustos 2021 Pazar