Fenerbahçe, Avrupa Ligi C Grubu’ndaki son maçında Mönchengladbach ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde grup aşamasını Borussia Mönchengladbach maçı ile tamamlayacak.

Grup liderliğini 5. haftada Marsilya'yı deplasmanda 1-0 yenerek garantileyen sarı lacivertli takım, karşılaşmaya prestij ve rekor için çıkacak.

Sarı lacivertliler galibiyet halinde 16 puana ulaşacak ve bir Türk takımının grup aşamasında topladığı en yüksek puanı almış olacak. Fenerbahçe ayrıca maçı kazanırsa, kendi sahasında ilk kez bir Alman takımını yenmiş olacak.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, yoğun maç trafiği nedeniyle Mönchengladbach karşılaşmasında rotasyona gidecek. Sarı lacivertlilerde kaleci Volkan ile Kuyt, Meireles, Sow, Caner ve Yobo gibi isimlerin dinlendirilmesi bekleniyor. UEFA'ya verilen listede ismi yer almayan Sezer Öztürk ve Salih Uçan da forma giyemeyecek.

Bunun yanı sıra gruptan ikinci olarak çıkmayı garantileyen Borussia Mönchengladbach da karşılaşmada yedek ve genç oyuncularına şans tanıyacak. İstanbul'a gelişleri sırasında Fenerbahçeli taraftarların çiçeklerle karşıladığı Alman ekibinin kafilesinde Bundesliga'daki son maçta forma giyen futbolcular yer almadı. Teknik Direktör Lucien Favre, sakatlıkları bulunan oyuncularını dinlendirmek için bu kararı aldığını açıkladı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Borussia Mönchengladbach maçını Portekizli hakem Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek. Mücadele Star TV'den naklen ekrana gelecek...

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan
Özgür
Orhan
Egemen
Serdar
Cristian
Selçuk
Krasic
Mehmet Topuz
Stoch
Semih

M'GLADBACH

Heimeroth
Dominguez
Nordveit
Wendt
Brouwers
Xhaka
Hrgota
Tolga
Ring
Hanke
Mlapa

Young Boys Anzhi Makhachkala: 3-1 Maçın Özeti ve Golleri

Young Boys Anzhi Makhachkala: 3-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle...

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. Hafta mücadelesinde Young Boys, Anzhi Makhachkala'yı 3-1 yenmeyi başardı. Young Boys'un gollerini Gonzalo Zarate (38), Moreno Costanzo (52) ve Alexander Gonzalez (90) kaydetti. Anzhi'nin tek golü Odil Ahmedov'dan (45) geldi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda İsviçre temsilcisi Young Boys ile Rus ekibi Anzhi karşı karşıya geldi. Young Boys sahasında Anzhi'yi 3-1 mağlup etti ancak İsviçre ekibi Avrupa'da tur atlayamadı.

Young Boys'a galibiyeti getiren golleri 38. dakikada Gonzalo Eulogio Zarate, 52. dakikada Moreno Costanzo ve 90. dakikada Alexander Gonzalez kaydetti. Anzhi'nin tek golü ise 45. dakikada Odil Ahmedov'dan geldi.

Öte yandan Anzhi'nin attığı golde asist yapan forvet oyuncusu Lacina Traore 70. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyunda dışında kaldı.

Young Boys, Anzhi'yi mağlup ederek puanını 10'a yükseltmesine rağmen averajla üçüncü sırada kaldı. Anzhi ise ikinci olarak bir üst tura yükseldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile