Salondan detay
-Katılımcılar dinleme
-Yakın ve uzak planlar
-Bahçeşehir Koleji genel görüntü
-Enver Yücel’in konuşması
( KAHRAMANMARAŞ )- Bahçeşehir Koleji açışlı için Kahramanmaraş’ta bulunan kurucu başkan Enver Yücel, Kahramanmaraş’ın eğitiminin yeni bir boyuta ulaşılacağını söyledi.
KAHRAMANMARAŞ
- Bahçeşehir Koleji’nin açılışı ve tanımı için Kahramanmaraş’a gelen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, “Bizim eğitimimizde gençler eski köye yeni adet getirecek icat çıkartacak” dedi.
Kahramanmaraş’ın Gedemenli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bahçeşehir Koleji, anaokul, ilkokul ve ortaokul bölümleriyle eğitim hayatına başladı.
Bir otelde düzenlenen toplantıda kolejin tanıtımı yapılırken, toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ile okul yönetimi, veliler ve öğrenciler katıldı.
Toplantıda konuşan, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Dünya standartlarındaki eğitim sistemini Bahçeşehir Koleji sayesinde Kahramanmaraş’a getirmeyi planladıklarını söyledi.
Yücel, Bahçeşehir eğitim kurumlarının Dünya’nın birçok noktasında bulunduğunu da söylerken, Kahramanmaraş’tan 150 öğrencinin Bahçeşehir Üniversitesinde eğitim gördüğünü dile getirdi. Enver Yücel, “Türkiye genelinde 100’ü aşkın kampüs yaptık ama Kahramanmaraş’taki kadar çabuk ve hızlı olan 3 ayda inşaatın tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Bende okulumuzu gezip göreceğim ama bunları da milimize etmek lazım. Bir okulun tam olarak oturması ve sisteme girmesi için 3 yıl gibi bir zaman ihtiyaç vardır. Kahramanmaraş’taki bu yapı, mükemmel ve iyi olacak bir yapıdır. Kahramanmaraş ile Bahçeşehir grubu arasındaki bağda çok iyidir. Şuanda Kahramanmaraşlı 150’ye yakın öğrencide bizim üniversitemizde okuyor. Dünyadaki eğitim sistemlerini anlamak bilmek ve onu ülkemize getirmenin gayreti içindeyiz. Kurumumuz Dünya üzerinde oldukça yaygındır. Kanada’da bir lisemiz, Toronto’da dil okulumuz, Hong Kong’ta merkezimiz yine İtalya’da tasarım merkezimiz bulunuyor. Bizler guguk kafalı gençler yetiştirmeyeceğiz, var olan bir şeylerden üretim yapan nesil yetiştireceğiz. Sorgulayan olacak, araştıran olacak, yorumlayan olacak, eski köye yeni adet getirecek. Bizim öğrencimiz gencimiz icat yapacak ve eski köye yeni adet getirecek, hayır diyebilip sorgulayacaktır. Çünkü bilgi çok fazladır” dedi.
Yücel; “Bizim öğrencilerimiz eski köye yeni adet getirecek icat yapacak”
İLGİLİ VİDEOLAR
- Çinli koleksiyoner açtığı müzede bin 300'den fazla bisiklet sergiliyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- İtalya’daki Etna Yanardağı kül ve lav püskürttü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocukların 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
TADDEF 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Karabağ Zaferi anısına ücretsiz kitap dağıttı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda komandolar caddeleri inletti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Bayramında 60 metrelik bayrakla yürüdüler
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi