Zafer Çağlayan'ın Oğlu Tutuklandı Mı?

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan'ın gözaltına alınması şok etkisi yarattı. Peki Zafer Çağlayan'ın oğlu tutuklandı mı?
İstanbul merkezli başlatılan ve daha sonra da Ankara'ya sıçrayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu Türkiye'nin gündemini sarstı.

Mali polisin düğmeye basmasıyla ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Ebru Gündeş'in İran asıllı kocası Reza Zarrab, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ve Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında bulunduğu bir çok isim gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler sağlık kontrolünden geçtikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyon emniyette de deprem yaratırken operasyonu yapan İstanbul Eminyeti'nde 11 üst düzey polis müdürü görevden alındı. Soruşturmaya iki savcı daha atandı. Operasyonun bu baş döndüren trafiğinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan'ın tutuklanıp tutuklanmadığı ise merak konusu oldu.

Kaan Çağlayan'ın gözaltında olduğu ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile