Narin Güran'ın kaybında flaş gelişme: 1 kişi gözaltında!

Narin Güran'ın kaybında flaş gelişme: 1 kişi gözaltında!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran'ı (8) arama çalışmalarının 8’inci gününde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır'da Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 15.00 sıralarında Narin Güran'dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgede 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekiplerince başlatılan arama çalışması sürüyor.

8 yaşındaki Narin'i arama çalışmaları sekizinci gününde de sürüyor.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 1 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Narin Güran'ın kaybında flaş gelişme: 1 kişi gözaltında!

TÜMGENERALDEN SEVİNDİREN AÇIKLAMA: "Sonuca çok yaklaştık"
Kayıp Narin ile ilgili Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım açıklamada bulundu.

Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayıt aldına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var bulacağız." diye konuştu.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde;

"Her türlü ihbarın üzerine de gitmekteyiz. Çember çok daraldı. Yeraltı görüntüleme cihazlarına kadar devletin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Bu kızımıza niyetimiz sağ salim ulaşmak. Burası köyümüzün içine kurduğumuz harekat merkezi. Arkadaşlarımızın hepsi dalında uzman olan arkadaşlar. Çok kısa bir süre kaldığını değerlendiriyorum. İnşallah çok kısa sürede Narin'imizin müjdesini burada vermek isterim."


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile