10 Ay Önce Buhar Kazani Patlamis, 3 Isçi Ölümden Dönmüstü Açiklamasi O Fabrikada Korkutan Yangin

10 Ay Önce Buhar Kazani Patlamis, 3 Isçi Ölümden Dönmüstü Açiklamasi O Fabrikada Korkutan Yangin

SAKARYA – Sakarya’nin Adapazari ilçesinde 10 ay önce buhar kazaninin patlamasi neticesinde 3 isçinin ölümden döndügü kereste fabrikasinin bu kez ise agaç tozu silosunda yangin çikti. Ekiplerin seferber oldugu yangin, kisa sürede söndürüldü.

Adapazari ilçesinde bulunan Keresteciler Sanayi Sitesi içerisindeki bir kereste fabrikasinda agaç tozu silosunda henüz belirlenemeyen sebepten dolayi yangin çikti. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangini kisa sürede kontrol altina alarak söndürdü. Maddi hasarin meydana geldigi yangina iliskin inceleme baslatildi.

Öte yandan, ayni fabrikada 12 Temmuz 2023 yilinda buhar kazaninin patlamasi neticesinde 3 isçi ölümden dönerken patlama ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansimisti. Görüntülerde, 5 isçinin çalistigi bölgede buhar kazaninin adeta bomba gibi patlamasi, alevlerin yükseldigi anlar ve patlamanin etkisi ile isçilerin can havliyle bölgeden kaçistigi anlar da görüntülerde yer almisti. Yaklasik 10 ay önce meydana gelen olayda, patlamanin etkisi ile yükselen alevlerin arasinda kalan 3 isçinin ise vücutlarinin çesitli yerlerinde yaniklar olusmustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile