11 Yasindaki Çocugun Minibüsün Altinda Kalmaktan Son Anda Kurtuldugu Kaza Kamerada

11 Yasindaki Çocugun Minibüsün Altinda Kalmaktan Son Anda Kurtuldugu Kaza Kamerada

Karaman’da 11 yasindaki çocugun minibüsün altinda kalmaktan son anda kurtuldugu kaza ani kameraya yansirken, saglik durumu iyi olan çocuk tedbir amaçli hastaneye kaldirildi.

Kaza, Hamidiye Mahallesi Ibrahim Öktem Caddesi üzerinde bulunan Sehit Polis Hakan Yilmaz Imam Hatip Ortaokulu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, duran yolcu otobüsünün önünden biranda yolun karsisina kosarak geçmeye çalisan 11 yasindaki A.K. isimli çocuga R.K. idaresindeki 09 ABM 338 plakali panelvan minibüs çarpti. Çarpmanin etkisiyle minibüsün önüne düsen çocuk, sürücünün dikkati ve ani fren yapmasiyla aracin altindan kalmaktan son anda kurtuldu. Kazanin sokunu yasayan çocuk hemen ayaga kalkarak yolun karsisina geçti. Çocuga çarpan sürücü R.K. ise çocugu alarak okuluna götürdü. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kazada hafif yaralanan çocuk daha sonra tedbir amaçli ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Çocuk aniden önüme çikti

Çocugun basindan ayrilmayan minibüsün sürücüsü R.K, “Otobüs yolcu indiriyordu, çocuk aniden kosarak biranda önüme çikti. Frene bastim ama çocuk kostugu için hafifçe çarptim. Otobüsten dolayi çocugu göremedim. Otobüs olmasaydi çocugu rahat bir sekilde görürdüm” diye konustu.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile