12 DABO Yıldızlar Şenliği tamamlandı

12 DABO Yıldızlar Şenliği, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan final ve üçüncülük karşılaşmalarının ardından tamamlandı.

Kuzey Karması, final mücade

12 DABO Yıldızlar Şenliği, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan final ve üçüncülük karşılaşmalarının ardından tamamlandı.

Kuzey Karması, final mücadelesinde Batı Karması'nı 37-24'lük skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, Güney Karması ise Doğu Karması'nı 57-34 ile geçerek üçüncü oldu.

Karşılaşmaların ardından gerçekleştirilen törende 12 DABO Direktörü Samer Şenbayrak, "Üç gün önce başladığımız şölenin sonuna geldik. Burada herkesin çok güzel anıları oldu. Hayatınız boyunca unutmayacağınız bu dostlukları daha da ileriye taşımanızı diliyorum. Basketbolunuzu da geliştirmek için her zaman daha çok çalışmalısınız. 12 Dev Adam'ın geleceğini sizler oluşturacaksınız. Burada üç gün boyunca sizi Milli Takım'lardan, basından, yetkililerden ve velilerden birçok kişi izledi. Sizlerin bu günlere gelmesinde emekleri olan antrenörlerinize teşekkür ediyorum" dedi.

Türk basketbolunun duayen isimlerinden İsmet Badem ise, "Herşeyden önce en büyük emeği antrenörler verdi. 12 DABO antrenörlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yağmur çamur demeden gerçekleştirdiğimiz seminerlerde basketbolunuzu beğenmediğimi söylemiştim. Ama şimdi bu sözlerimi geri alıyorum. Çünkü burada, birinci lig karşılaşmalarındakinden bile az steps çalındı. Verilen emekler için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sporcu ve antrenörlere madalyaları takdim edilirken, Elif Alumert, Batur Şahinöz, Ayberk Delikan, Aylin Filik ve Ataberk Korta, en iyi beşe, Mustafa Berberoğlu, M.Emin Öztürk, Mete Mısır ve Ömer Canpolat da en başarılı antrenörler olarak seçildiler.

12 DABO Yıldızlar Şenliği, toplu fotoğrafın ardından tamamlandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile