15 Nisan 2010 Süper Loto Çekiliş Sonuçları

15 Nisan 2010 Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen 15.04.2010 tarihli Süper Loto oyununun sonuçları belli oldu. 15 Nisan 2010 tarihli Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar şöyle:

  Milli Piyango İdaresi Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nce dü ; zenlenen 130 . Hafta Sü ; per Loto ç ; ekilişi yapıldı .

İşte bu haftanın kazanan numaraları ; 4 , 21 , 31 , 41 , 49 , 51

Sü ; per Loto , Milli Piyango İdaresi tarafından dü ; zenlenen , katılımcıların 1&ndash ; 54 sayı kü ; mesi iç ; inden ç ; ekilişle belirlenecek olan 6 , 5 , 4 ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ' oyun ' olarak da ifade edilen şans oyunu olarak tanımlanmıştır .

Ç ; ekiliş ise ö ; zel ç ; ekiliş kü ; resi kullanılmak suretiyle oyun planına gö ; re dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir . Ç ; ekilişler İdarece belirlenecek gü ; n ve saatte gerç ; ekleştiriliyor .
İkramiyelerin ö ; denmesinde yetkileri dâ ; hilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yü ; kü ; mlü ; .
İkramiyelerin , bayiler ve Şubelerce ö ; denme sü ; releri idarece belirlenir . İkramiyeler , ç ; ekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geç ; tikten sonra zaman aşımına uğruyor .
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte , tahrif edilmiş , yırtılmış , zaman aşımına uğramış , iptal edilmiş biletlere ikramiye ö ; denmiyor . Bir bilete ikramiye ö ; denebilmesi iç ; in en az ç ; ekilen sayılar , barkot , bilet gü ; venlik numarası ve arka yü ; zü ; ndeki bilet seri numarasının aç ; ık şekilde okunması gerekiyor .

Sü ; per Loto 6/54 ç ; ekilişleri 25 Ekim 2007 tarihinden itibaren TRT 1 kanalından her Perşembe canlı olarak gerç ; ekleştiriliyor ve bü ; yü ; k ikramiyeyi kazanan olmadığı sü ; rece diğer haftalara devrediyor .

İKRAMİYELER NEREDEN Ö ; DENİYOR
( 3 ) ve ( 4 ) bilenlere , ikramiyeleri Loto bayilerinden ,
( 5 ) bilenlere , ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden ,
( 6 ) bilenlere ise , ikramiyeleri MPİ Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; tarafından ö ; deniyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile