15 Temmuz Sehitleri Anisina Rafting Yarisi

15 Temmuz Sehitleri Anisina Rafting Yarisi

Ordu’da 15 Temmuz sehitleri anisina rafting yarisi düzenlendi.

Ordu Valiligi himayelerinde Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen, ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma programi kapsaminda spor etkinlikleri 14’üncü gününde rafting yarisi yapildi. Altinordu ilçesi Hacilar Mahallesi sinirlari içerisinde yer alan Melet Irmagi’nda düzenlenen yarista, 7 takim ve 20’nin üzerinde sporcu katildi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdogan, Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, ve Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Genç de botlarla rafting sporuna katildi.



“Allah hiçbir terör örgütüne firsat vermesin”

Program öncesi konusan Vali Tuncay Sonel, “15 Temmuz destanimizin 5’inci yilinda tüm sehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve sükranla aniyoruz. Bir haftadir Ordu’da etkinliklerimiz, Gençlik ve Spor Müdürlügümüz bünyesinde devam ediyor. Bugün 7 bot Melet Irmagi’nda rafting yapacagiz. Ordu ayni vakitte bir spor sehri. Bu Ordu’nun derelerinden de istiyoruz ki rafting ve diger su sporlariyla faydalanalim. Bugün canlarini seve seve bu aziz vatana feda eden tüm sehitlerimizi rahmetle aniyoruz ve gazilerimize saglikli günler temenni ediyoruz. Allah birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin. Ezanimiza, vatanimiza göz diken hainlere, bunun ister FETÖ olsun, ister PKK olsun hangi terör örgütü olursa olsun Allah bunlara firsat vermesin” dedi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Genç ise, “15 Temmuz sehitlerimizin anisina rafting yarismasi var. Melet Irmagi’nda yaklasik 20’nin üzerinde sporcu yer aliyor. Sehitlerimizi anacagiz, gençlerimize 15 Temmuz’u unutturmamak ve Türkiye’nin geçilmez oldugunu unutturmamak için bu etkinlikleri yapiyoruz. Insallah bundan sonra da bu etkinliklerimiz devam edecek” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan protokol ve sporcular, yaklasik 3 buçuk kilometrelik parkuru tamamladi. Program sonunda Vali Tuncay Sonel, Rektör Akdogan ve Baskan Askin Tören, katilimcilara ve sporculara madalya takdim etti. Madalya takdimi sonrasi 15 Temmuz ve tüm sehitler için dua edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile