19 Mayis'ta Bilek Güresi Müsabakalari

19 Mayis'ta Bilek Güresi Müsabakalari

Samsun 19 Mayis Belediyesi tarafindan "Festivalin Zirvesi" sloganiyla bu yil 3’ncüsü gerçeklesen Nebiyan Doga ve Gençlik Festivali çerçevesinde düzenlenen bilek güresi müsabakalarinda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Samsun’un 19 Mayis ilçesinde bu yil 3’üncüsü düzenlenen Nebiyan Doga ve Gençlik Festivali’nde etkinlik programi devam etti. 19 Mayis Belediyesi’nce doga tutkunlarini bir araya getiren ve çesitli yarismalarla renklenen NebiyanFest’te bilek güresi müsabakalari, 15 Temmuz Millet Meydani’nda yapildi.

Gençlerin ve büyüklerin kiyasiya güç gösterisinde bulundugu yarismalarda derece yapan sporculara ödülleri verildi.

19 yas alti 60 kg’da Yasin Duman birinci olurken, ikinciligi Oguzhan Kahya, üçüncülügü ise Ali Deniz elde etti. 19 yas alti 80 kg’da Enes Ince birinci, Yüksel Saglam ikinci, Zafer Uncu da üçüncü oldu.

19 yas alti 100 kg’da Niyazi Kulah birincilik kürsüsüne çikarken, Gürhan Ada Gürel ikinciligi ve Muhammet Mücahit Soylu da üçüncülügü elde etti.

Kizlar Kategorisinde 19 yas altinda Emine Hatun Cebeci rakiplerini yenip birinci olurken, Elif Sena Kalkan ikincilik, Beyza Kiliç ise üçüncülük derecesi kazandi.

Büyükler 80 kg’da Murat Kökalp birinci, Hamza Gündüz ikinci, Ahmet Sengül üçüncü olurken, büyükler 100 kg’da Burak Deniz birinci, M. Emin Kiliç da ikinci olarak derece yapti.

1-3 Eylül tarihleri arasinda doga tutkunlarini bulusturduklari dolu dolu etkinlik takvimiyle heyecanli, eglenceli bir Nebiyan Doga ve Gençlik Festivali yasadiklarini hatirlatan 19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu, bilek güresi müsabakalarinda derece yapan sporculari tebrik ederek, basarilar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile