2011 Milli piyango sonuçları - Beyaz Gazete Özel

2011 Milli piyango sonuçları - Beyaz Gazete Özel

Milli piyango sonuçlarını öğrenmek için sitemizi takip etmeniz yeterli. 2011 Milli Piyango çekiliş sonuçları burada. 2010 Milli Piyango çekiliş sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayınız.Milli Piyango biletleri satışa çıktığından bu yana vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Milli Piyangonun çekilişleri şuan başlamışdurumda 2011 yılına büyük u

Milli Piyango 2011 kazanan numaralar belli oldu . Milli Piyango 2011'de kazanan numaraları bu sayfadan öğrenebilirsiniz. Milli Piyango 2011 kazanan numaralar tam listesi ve Milli Piyango 2011 kazanan numaralar ile ilgili tüm bilgiler.

Milli Piyango'nun 35 Milyon TL'lik büyük ikramiye sadece ve sadece Türkiye nin TRT 1 Kanalında çekilişi TRT 1 ekranlarından takip edebilirisniz. Türkiye'nin yıldızları müziğin eğlencenin ve şansın adresi TRT 1'de olacak. Milli piyango çekilişi  her yıl 31 Aralık gecesi yapılıyor. Milli Piyango Sonuçları için  doğru yerdesiniz.

Milli piyango sonuçlarını öğrenmek için sitemizi takip etmeniz yeterli. 2011 Milli Piyango çekiliş sonuçları burada. 2010 Milli Piyango çekiliş sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayınız.Milli Piyango biletleri satışa çıktığından bu yana vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Milli Piyangonun çekilişleri şuan başlamışdurumda 2011 yılına büyük umutlarla girmek isteyen vatandaşlar, büyük ikramiyenin kime çıkacağını merak ediyorlar.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI ( TIKLA  ANLIK OLARAK ÖĞREN)

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI - TRT  ÇEKİLİŞİ VİDEO İZLE

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI TAM LİSTE  - FOTO GALERİ

Miili Piyango idaresi sahteciliğe karşı önlem olarak Merkez Bankası'nın uyguladığı yöntemi seçti. Bu yıl Filigranlı kağıtlara basılan Milli Piyango biletlerini ışığa tutulduğunda Milli Piyango amblemi görünüyor.Milli Piyango sonuçları - yılbaşı çekiliş sonuçları (31 Aralık Milli Piyango Çekilişi) Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. 2011 Milli Piyango sonuçları sorgulama adresi ile yılbaşı çekiliş sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Milli Piyango’nun sitesinden açılan sayfaya bilet numaranızı girerek öğrenebilirsiniz, bol şanslar diliyoruz

TALİH KUŞUNA DİKKAT

Bilet alanların, sol üst köşesindeki Milli Piyango amblemiyle, sağ alt köşedeki talih kuşuna dikkat etmelerini isteyen Gürsoy bunların basımının sahteciliği önlemek için özel turuncu mürekkeple yapıldığını vurgulayarak “Bunu görsünler” dedi. Bilet almak isteyenlerin Milli Piyango ruhsatı taşıyan seyyar ve sabit bayileri tercih etmelerini tavsiye eden Gürsoy, şunları söyledi: “Yılbaşı biletlerinin dağıtımı 12 Kasım itibariyle başladı. Sahte bilet söylentileri zaman zaman çıkıyor. Ama Milli Piyango biletleri, Merkez Bankası Banknot Matbaası"nda basılıyor. Güvenlik açısından para değerinde. Filigranlı özel kağıtlara basılıyor. Biletlerimizin içinde Milli Piyango amblemi görülür, ışığa tutulduğunda. Vatandaşlarımız daha basit bir yöntemle sahte olup olmadığını anlayabilir. Milli piyango biletimizin sol üst köşesindeki milli piyango amblemiyle sağ alt köşedeki talih kuşumuzun özel mürekkeple turuncu renkle sahteciliği önlemek için basımı yapılıyor.

ŞANS OYUNLARINA ZAM

Milli Piyango İdaresinden verilen bilgiye göre, şans oyunları vergisinde yapılan artışlar da dikkate alınarak, talih kuşunun şans oyun bilet ve kolon bedelleri yeniden düzenlendi. Bu çerçevede, normal piyango çekilişlerinde yarından itibaren tam bilet fiyatı 8, yarım bilet fiyatı 4, çeyrek bilet fiyatı da 3 Yeni Türk Lirası oldu. Böylece bu yıl 6 milyon liradan satılan tam bilet fiyatında yüzde 33.3'lük bir artış meydana geldi.

Sayısal oyunlarda ise kolon ücretleri şöyle belirlendi:

-Sayısal Loto: 2 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 350 bin lira, artış oranı yüzde 42.9).
-On Numara: 4 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 300 bin lira, artış oranı yüzde 66.7).
-Şans Topu: 6 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 350 bin lira, artış oranı yüzde 42.9).
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile