21 Yasindaki Müzik Tutkunu Kanser Hastasina Arkadaslari Dogum Günü Sürprizi Yapti

21 Yasindaki Müzik Tutkunu Kanser Hastasina Arkadaslari Dogum Günü Sürprizi Yapti

Edirne’nin Kesan ilçesinde 21 yasina giren kanser hastasi Turgay Sevda’ya moral için arkadaslari ve mahalleli sürpriz bir dogum günü eglencesi düzenlerdi.

Yakalandigi kanser hastaliginda son evresine girdigi belirtilen “Tugi” lakapli Turgay Sevda’ya, ikamet ettigi Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ve arkadaslari, dogum gününü kutlamak için bir eglence düzenledi.

Müzik tutkunu Turgay için, Ersen Perçin öncülügünde organize edilen eglenceye, bazi müzisyenler ve organizasyon firmalari da destek verdi.

“Moral vermek istedik”

Turgay Sevda’ya moral vermek için Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçeklestirilen eglenceye, çok sayida mahalle sakini katildi.

Eglenceyi düzenleyenlerden biri olan Ersen Perçin, Turgay Sevda’nin dogum gününü kutlayarak moral vermek istediklerini ve bu nedenle böyle bir eglence organize ettiklerini vurgulayarak, "Bu eglenceye katki veren herkese tesekkür ederiz. Bu eglence sonrasinda, Tugi’ye dogum günü hediyesi olarak en çok istedigi orgu hediye edecegiz” dedi.

Birçok müzisyenin sahne aldigi dogum günü eglencesinde, mahalleli ve Turgay, çalinan oyun havalari esliginde oynadi. Eglencede, 21 yasina giren Turgay Sevda’nin dogum günü pastasi da kesildi. Perçin ve eglenceye destek verenler, katilan herkese tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile