3. Meandros Festivali Sona Erdi

3. Meandros Festivali Sona Erdi

Didim'de 26 Haziran-31 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleşen 3

Didim'de 26 Haziran-31 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleşen 3. Meandros Festivali, Milet Antik Tiyatroa gerçekleşen "London School Of Symphony Orchestrası eşliğinde solist Gülsin Onay konseri ile sona erdi.
Konseri görevden uzaklaştırılan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, CHP Aydın İl Genel Meclisi üyeleri M. Cahit Kaya ve Kazım Er, CHP Aydın İl Yönetim Kurulu üyesi Evrim Bademci, CHP Söke Belediye Meclis üyesi ve ÇYDD Başkanı Nimet İncedal, CHP Didim Belediye Meclis üyeleri Osman Ayyıldız, Özlem Aydın, Ahmet Karaoğlu, CHP Didim İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri, ADD Didim Başkanı Fikret Özay ve çok sayıda davetli izledi.
Konserin açılışında konuşan Mümin Kamacı, festivalde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kamacı, Didim ve yöresinde kültür, sanat ve tanıtım çalışmaların festivalin destek olduğunu kaydetti.
Milet Antik Tiyatroa gerçekleşen "London School Of Symphony Orchestrası eşliğinde solist Gülsin Onay konseri büyük bir ilgiyle izlenirken; konserin sonunda 3. Meandros Festivali Koordinatörü Başak Kamacı, dünyaca Ünlü Piyanist ve Devlet Sanatçısı Gülsin Onay ve "London School Of Symphony Orchestrası Şefi Peter Ash'a çiçek vererek teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile