30 Agustos Kutlamalarinda Tunceli Farki Açiklamasi Kutlamalar Gezi Feribotunda Yapildi

30 Agustos Kutlamalarinda Tunceli Farki Açiklamasi Kutlamalar Gezi Feribotunda Yapildi

Tunceli’de, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102. Yildönümü nedeniyle bir dizi kutlama gerçeklestirildi. Kutlamalarin en renklisi ise, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sen Pertek Degil Bir Teksin!” dedigi Pertek ilçesinde Keban Baraj Gölü üzerindeki gezi feribotunda gerçeklestirildi. Tunceli Valisi Bülent Tekbiyikoglu, protokol üyeleri ve vatandaslarin katildigi programda, havai fisek gösterisi yapilirken, jandarma tarafindan zeybek gösterisi yapildi.

Tüm Türkiye’de oldugu gibi Tunceli’de de 30 Agustos Zafer Bayrami, coskulu törenlerle kutlandi. Tunceli’deki kutlama programi kapsaminda Pertek ilçesinde bulunan gezi feribotu, Türk bayraklariyla süslendi. Burada düzenlenen kabul töreninde tebrikleri kabul eden Vali Bülent Tekbiyikoglu yaptigi konusmada, Zafer Bayramini kutlayarak basta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehit ve gazileri minnetle yad ettigini söyledi.



Pastanin kesildigi, havai fisek ve mesale gösterisinin yani sira jandarma tarafindan zeybeklerin de oynandigi programa, protokol üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Program boyunca baraj gölü üzerinde seyreden gezi feribotunda renkli görüntüler olustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile