5 Gündür Her Yerde Aranan Gencin Cansiz Bedeni Yasadigi Konteynere 500 Metre Mesafedeki Binada Bulundu

5 Gündür Her Yerde Aranan Gencin Cansiz Bedeni Yasadigi Konteynere 500 Metre Mesafedeki Binada Bulundu

Hatay’in Defne ilçesinde 5 gündür kendisinden haber alinamayan Mehmet Can Buz’un cansiz bedeni, yasadigi konteyner kentin 500 metre yakinindaki terk edilmis binada bulundu.

Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde bulunan konteyner kentte yasayan Mehmet Can Buz, geçtigimiz gün Çarsamba günü hava almak için konteynerden ayrildi. Elektrik ve elektronik mezunu olan 31 yasindaki Buz, ailesinin aramalarina cevap vermeyerek kayiplara karismisti. Depremden sonra depresyon ve sizofreni teshisi konulan genç adam, ailesinin sokak sokak aramasina ragmen bulunamadi. Buz’un cansiz bedeni 5’inci gününde sabah saatlerinde yasadiklari konteyner kente 500 metre mesafedeki terk edilmis apartmanda bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalari sonrasi ailesi sahsin kayip olan Mehmet Can oldugunu tespit etti. Olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan genç adamin cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için morga sevk edildi. Buz’un kesin ölüm nedeni polis ekiplerinin olayla yürüttükleri sorusturma neticesinde netlesecek.

“Baba eve çok yakinim ve eve gidiyorum dedi, o saatten sonra telefonlara cevap vermedi”

Evladindan aci haberi almadan önce açiklamalarda bulunan Mehmet Can Buz’un babasi Cihan Buz, “Oglum çok iyi okumus, kültürlü ve üniversite bitirmis elektronik mühendisiydi. Bu depremden sonra herkeste etkili olan psikolojik bir durumdan dolayi unutkanligi ve stresi çogaldi. Tedavi görüyordu. En son bir haftaya kadar hastaneye götürüp getiriyordum. Tedavisi iyi gidiyordu ama en son çarsamba saat 5.30’dan sonra bir daha kendisinden haber alamadim. Bana çikip bir dolasacagim ve biraz yürüyecegim dedi.

Ondan sonra eve de geri dönmedi. En son kendisiyle Çarsamba ögleden sonra konusmustum. Baba, eve çok yakinim ve eve gidiyorum dedi.

O saatten sonra telefonlara cevap vermedi. Kendine de zarar verebilir ve çevredekilerine de zarar verebilir. Çünkü kaç gündür ilacini almiyor” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile