'9'uncu Atso Spor Oyunları' 16 Mayıs'ta Yapılacak

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Spor Oyunları", 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

ATSO Spor Oyunları Komisyonu Başkanı Gürcan Aşçı, yaptığı yazılı açıklamada, yarışların, futbol, basketbol, voleybol, dragon bot, halat çekme, yüzme, tavla, dart, bowling, 100 metre koşu, 400 metre koşu, masa tenisi, kort tenis, bilek güreşi, penaltı atışından oluştuğunu bildirdi.
Oyunlar için kayıtların kabulüne devam edildiği bilgisini veren Aşçı, şunları kaydetti:
"Her yıl büyüyerek devam eden ATSO Spor Oyunlarına geçen yıl 99 üye firma ve yaklaşık 800 civarında sporcu katıldı.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen ligimizin Türkiye'de örneği yok. Bir ay süren organizasyonumuzda temel felsefemiz; iş dünyasında yer alan firmalarımızı yakınlaştırırken aynı zamanda da işverenlerle çalışanlar arasındaki bağları da güçlendirmektir. Spor Oyunları Ligi, Afyonkarahisar'da düzenlenen önemli bir özel sektör spor organizasyonudur. ATSO'nun 9 yıldır desteklediği organizasyonun üye firmalardaki birçok çalışanına spor yapma imkanı sağlaması, önemli bir sosyal sorumluluk bilincini de yerine getirmektedir. Afyonkarahisar'daki diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da desteklediği oyunlar süresince birbirinden güzel ve heyecanlı aktiviteler yaşanıyor. Özellikle açılış etkinliklerinin eğlenceli bir havada gerçekleşmesi, spordaki rekabetin aslında dostluk ve kardeşlik temeline dayandığının işaretidir.''
Aşçı, bu yıl 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek oyunların, 100 metre koşu yarışıyla başlayacağını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile