Abdullah Avci Açiklamasi 'Hedeflerimize Dogru Ilerliyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, lig üçüncülügü ve Ziraat Türkiye Kupasi’ni kazanarak sezonu tamamlamak istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda sahasinda Istanbulspor’u 3-0 maglup eden Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avci, maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sözlerine anneler gününü kutlayarak baslayan Avci, kendileri için artik geride 3 maç kaldigini belirterek, "Lig’de üçüncülük hedefini ve Ziraat Türkiye Kupasi’ni kazanarak sezonu tamamlamak istiyoruz. Her zaman söylüyorum taraftarimiz bizi yalniz birakmasin. MKE Ankaragücü maçiyla birlikte cezalari sona erecek ve önümüzdeki sezon onlara çok ihtiyacimiz var. 12 adam olarak hep yanimizda olsunlar. Böyle oyunlarin konsantrasyonu çok zor oluyor. Çalistigimiz noktalardan golleri bulduk bu bizim için sevindirici. Skordan dolayi oyundan kopmalarin oldugu süreçlerde yasadik. Skoru bulduktan sonra sakatlik ihtimaline karsi degisiklikler yaptik. Oyunu degil oyunculari degistirdik. Bütün oyuncularimi tebrik ediyorum "dedi

Gelecek sezonla ilgili olarak ise Avci, "Oyuncularla bire bir iletisimlerim devam ediyor. Transfer süreçleri çok çabuk sonuçlanan süreçler degil. Hem mevcut oyuncular için hem transfer yapilmasi istenen oyuncular için. Oyuncularim karakterli insanlar hem kiralik olanlari var hem de kadromuzda olanlari var. Hep birlikte hedefimiz var. Ligde üçüncülük ve kupa hedefimiz var. Oyuncularim bunun içinde olmayi çok istiyorlar. Bir problem yasamiyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Gelecekle ilgili planlarimizi ben bire bir oyuncularla konusup anlatiyorum. Sonraki süreci ise baskanimiz ve yönetim kurulumuz yürütüyor. 23 Mayis’a kadar oynayacagimiz müsabakalardan sonra bu süreci daha hizlandiracagiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile