Adana'da Korkutan Yangin Açiklamasi Mobilyacida Basladi, Müstakil Eve Siçradi

Adana'da Korkutan Yangin Açiklamasi Mobilyacida Basladi, Müstakil Eve Siçradi

Adana’da mobilya satis ofisinde çikan yangin 3 katli müstakil eve siçradi. Korkutan yanginda evde mahsur kalan ve dumandan etkilenen 4 kisi, komsulari tarafindan kurtarildi.

Yangin, Yüregir ilçesine bagli Özgür Mahallesi’nde bulunan bir mobilya satis ofisinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi mobilyacida yangin çikti. Yangin kisa sürede büyüyerek hemen yaninda bulunan 3 katli müstakil eve siçradi.

Müstakil evin son katinda oturan Hicran Çigiraçan (65), Ceylan Çigiraçan (30), 2 yasindaki Neva ile Selami Yüzgeçiçier’i komsulari kurtardi. Kurtarilan kisiler dumandan etkilenirken, saglik ekipleri tarafindan ayakta tedavileri yapildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahaleye basladi.

Yaklasik 1 saatlik çalisma sonrasinda yangin kontrol altina alindi. Ekiplerin sogutma çalismalari devam ediyor.

Yanginda mobilya satis ofisi tamamen yanarak kullanilamaz hale gelirken, 3 katli müstakil evde de maddi hasar meydana geldi.

Esi ve çocuklari yanginda mahsur kalan Sebahattin Çigiraçan, "Çocuklarim kurtuldugu için sükrediyorum. Komsularim kurtardi, Allah onlardan razi olsun. Esim, çocugum ve torunum iyi çok sükür. Hastaneye kaldirildilar. Çok kötü durumdayim" diye konustu.

Öte yandan, yüzlerce insanin ise yangini merakla izlemesi dikkat çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile